Last news in Fakti

15 Април, 2023 12:00 3 954 8

Първа официална снимка на новия Cayenne без камуфлаж

  • porsche-
  • cayenne-
  • cayenne coupe

Германците показаха част от предницата на кросоувъра

Първа официална снимка на новия Cayenne без камуфлаж - 1

Porsche е на финала на своята рекламна кампания за новия Cayenne преди официалния дебют на модела да се състои на 18 април. В последния тийзър, маркетинг отдела на марката разкри част от предната част с акцент върху предните светлини, които са и една от най-големите промени в екстериора. Те са изцяло нови и са разработени от инженерите на Porsche с четири отделни елемента, по два един над друг с малки ленти за дневни светлини.

От Porsche разкриват, че новите светлини съдържат 16 384 индивидуални микро-LED елементи с големината на човешки палец. Във всеки фар се съдържат по два такива елемента или общо четири във всеки автомобил. Матричните светлини могат да светят на разстояние до 600 метра, без да заслепяват отсрещния водач. Също така, светлините са много по-енергийно ефективни, тъй като светят единствено тези диоди, които са нужни за осветяването.

В задната част също ще видим промяна в светлините, като там бъде поставен обновена LED лента с нови графики. Номерът ще намери своето място в долната част на бронята, подобно на конфигурацията при Cayenne Coupe. Макар вече да видяхме няколко снимки от инфотеймънт системата на колата, ще трябва да изчакаме още няколко дни, за да видим колата в пълния ѝ блясък.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ааа

    16 2 Отговор
    С малкия данък ли е ?

    Коментиран от #2

  • 2 Реалист

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ааа":

    Гулемия брат гулемия:)
  • 3 Живанши

    19 1 Отговор
    Монитор на жабката е леко прекалено. Побъркаха се с тия монитори. Все едно не сме виждали монитори и не седим по цял ден на монитори... Лоша мода.

    Коментиран от #7

  • 4 Туй Порше

    11 3 Отговор
    Истинско Порше ли е или ,,истинско сглобка в турки,,...? За една Панамера питем....?
  • 5 Пълен тъпизъм

    9 1 Отговор
    Едно и също
  • 6 Аззз

    10 2 Отговор
    "От Porsche разкриват, че новите светлини съдържат 16 384 индивидуални микро-LED елементи с големината на човешки палец. Във всеки фар се съдържат по два такива елемента или общо четири във всеки автомобил." Тия фарове трябва да са поне по 2 квадратни метра всеки, общо около 8 кв.метра...
  • 7 Жоро

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Живанши":

    Друго си е новото Москве а Копейка :D :D Удряш и блъскаш го да тръгне...И накрая му клечиш в ремонт два дни,и пак не иска :D :D
  • 8 Панчаревската кметица

    1 0 Отговор
    не че нещо, ама на нищо не прилича това