Last news in Fakti

5 Май, 2023 12:09 1 596 3

Ferrari отново приема поръчки за Purosangue

  • ferrari-
  • purosangue-
  • roma-
  • sf90

Компанията има поръчки в срок до 2025 година

Ferrari отново приема поръчки за Purosangue - 1

Само няколко дни след официалната премиера на първия SUV на Ferrari, италианската компания обяви, че спира да приема поръчки за него, тъй като е запълнила производството за следващите две години. Сега хората от Маранело обявиха, че поръчки за кросоувъра се приемат отново, а заедно с това бяха споделени и някои данни за поръчките и доставените автомобили през изминалите месеци.

В периода между януари и март месец тази година, Ferrari са доставили 3567 автомобила или с 9.7% повече от същия период на 2022 година. В същото време, компанията се похвали, че има поръчки за автомобили, които достигат срок до 2025 година. Теоретично, това означава, че ако в момента поръчате автомобил на марката, то ще може да го получите най-рано след две години.

Освен Pursoangue, който се присъедини към портфолиото на италианците, наскоро от Ferrari добавиха Roma Spider, който да попълни празнината, която Portofino M направи. Очаква се през следващите месеци до края на годината да видим още поне три автомобила, единият от които ще е наточена версия на SF90 Stradale.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да допълня

    7 2 Отговор
    Само да допълня ,че и в АЗЛК за Москвич 6-та серия се приемат поръчки и моля - не се блъскайте ами си чакайте спокойно реда на опашката !
  • 2 Реалност

    9 1 Отговор
    Ferrari винаги са били и ще си останат номер 1.
  • 3 Италианските им

    1 0 Отговор
    Номера край нямат!...Но има още да се учат от "Rolex"