Last news in Fakti

24 Юни, 2023 12:00 5 179 4

Потопиха Fiat 600 в огромен съд с боя, заедно с шефа на компанията (ВИДЕО)

  • fiat-
  • 600-
  • боя-
  • jeep-
  • avenger

Италианците се подготвят за премиерата на кросоувъра

Потопиха Fiat 600 в огромен съд с боя, заедно с шефа на компанията (ВИДЕО) - 1

Fiat се подготвя за премиерата на новия 600 по изключително интересен начин с операцията „Без сиво“. След като преди няколко седмици италианците ни разкриха дизайна на новия 600 с кратко видео в което видяхме екстериора на кросоувъра, сега той отново влезе под прожекторите в ново интересно амплоа. Новата рекламна кампания на италианците включва Fiat 600, изпълнителният директор на компанията и огромен съд с оранжева боя.

Кадрите ни показват как съдът се подготвя, а малко по-късно зад волана на колата се качва и изпълнителният директор на Fiat, който остава в колата по време на потапянето в оранжева боя. Само след няколко секунди колата излиза вече покрита с оранжев цвят, а от предната седалка слиза и шефът на италианците, който е запазил изцяло непокътнато облеклото си.

Каква точно е целта на тази рекламна кампания, не се знае, но вероятно става въпрос просто за привличане на внимание. Очаква се новият Fiat да бъде разкрит в пълната си форма в началото на месец юли, като спряганата за това дата е 4 юли. Вижте видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    4 4 Отговор
    Просто страхотно! Белисима!
  • 2 Па да го

    9 4 Отговор
    беха пратили с Тоа Фиат да търси ония от подводницата.. .
  • 3 Естет с шалче

    10 5 Отговор
    Точно така без сиво.Не веднъж съм заявявал че най мъжкарската кола е Виолетов Шевролет Корветт
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.