Last news in Fakti

27 Юни, 2023 19:25 1 754 5

Singer показа готин проект на базата на класическо 911

  • singer-
  • porsche-
  • 911-
  • 964-
  • turbo

Концептът е вдъхновен от 935

Singer показа готин проект на базата на класическо 911 - 1

Singer представи най-новия си проект на базата на класическото 911 от поколение 964. Концептът, който е готов за серийно производство е вдъхновен от култовото 935 и носи името Dynamic & Lightweight Study – Turbo. Singer започва всяка сглобка с пълно разглобяване на колата на клиента, като се започне от каросерията и се премине към интериора. След като извади механичните части, специалистите укрепват шасито, преди да закрепят панелите от въглеродни влакна на мястото им.

Панелите включват капак с два различни отвора: преден всмукателен и вентилационен. Отзад, в задните калници, са разположени всмукателните отвори и въздуховодите, които охлаждат задните спирачки и турбокомпресорите. В задната част може да бъде открит боксер с работен обем 3.8 литра, който може да се похвали с междинно охлаждане въздух-вода, , електрически вентилатор и сериозна мощност. Singer твърди, че може да настрои споменатия двигател до повече от 700 конски сили, докато двигателят се развърта до повече от 9000 об/мин.

Понастоящем DLS - Turbo се предлага в две конфигурации: за писта и за шосе. Ориентираната към пистата версия е изобразена в Blood Orange и освен с крилото с в задната част, предната ѝ част се различава от пътната версия с по-голям сплитер. На снимката в цвят Moet Blanc е по-сдържаният брат, който се отличава с различен спойлер. И двата автомобила са с джанти BBS с централно завиване и гуми със супер Michelin Pilot Sport Cup 2.Разбира се, Singer може да адаптира конструкцията в съответствие с желанията на клиента. Единствената предлагана трансмисия е шестстепенна механична, която задвижва задните колела.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ммм...да

    2 8 Отговор
    То хубаво,ама в тези автомобили няма влизане,ако си над 1.70

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Драйвър

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ммм...да":

    Щом Джеръми Кларксън се събира в него значи е добре.
  • 3 до долния

    1 8 Отговор
    И пак един Доддж Чарджер го смазва но риплейсмънт фор дисплейсмънт 6 цилиндрес на клио става ама на суперкола

    Коментиран от #5

  • 4 оня с коня

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ммм...да":

    Влезеш ли обаче веднъж,няма пък излизане и Кефа е безкраен
  • 5 Стига

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "до долния":

    с тези американски допотопни москвичи... на какво го "смазва", на едни смешни 402 метра и изправянето на завои ли...???
    Аман от деца и "драгаджии"....
    Можеш ли изобщо да вникнеш в смисъла на тази кола, в това и изпълнение...???