Last news in Fakti

30 Октомври, 2013 12:28 3 434 3

Subaru готви спортно комби

  • subaru-
  • levorg-
  • cross sport-
  • viziv evolution-
  • crossover 7

Прототип на спортно комби ще стане главната звезда на щанда на Subaru на салона в Токио през ноември. Серийната версия на модела ще дебютира следващата година.



Концептът се казва Levorg. Името е съставено от Legacy, Revolution и Touring. Новото комби ще бъде оборудвано с 1.6-литров опозитен турбомотор с директно впръскване на горивото и система за безопасност EyeSight от следващо поколение. Тя предпазва колата от удар в градски условия, намалявайки скоростта до нула или корекция на посоката на движение.



В Токио Subaru ще покаже още три прототипа. Първият от тях е 4.3-метров кросоувър с името Cross Sport, който според представители на марката има голям багажник и просторен салон. На изложението в японската столица ще дебютират също концептуалните Viziv Evolution и Crossover 7, който има седем места и прилича на модернизирания Forester.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Станимир Христов

    4 1 Отговор
    Браво SUBARU...можеби една от последните марки които почти си запазиха индивидуалноста...

    Коментиран от #3

  • 2 Пилотирам Багер

    2 0 Отговор
    Спортно комби, пистов SUV...
  • 3 Shmeker

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Станимир Христов":

    Запазили ама - по-добре да се променят малко, например да почнат да слагат торсен и да си излекуват ламарините от ръждата