Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 10:35 2 627 8

Така ще изглежда Mercedes-Benz GLA

  • mercedes-benz-
  • gla
Така ще изглежда Mercedes-Benz GLA - 1

В интернет се появи първото изображение на третото поколение Mercedes-Benz GLA. Компактният кросоувър ще дебютира през 2025 година, но вече е ясно как ще изглежда.

Новият Mercedes-Benz GLA вече бе сниман няколко пъти по време на тестове. Тестовите прототипи обаче бяха покрити с камуфлажно фолио, но някои детайли от дизайна им могат да се видят. Въз основа на тези шпионски снимки е създаден и GLA рендерът.

От него се вижда, че кросоувърът Mercedes-Benz GLA има елегантен дизайн със скосен покрив и прибиращи се дръжки на вратите. Нестандартната предна част е изпълнена в духа на концептуалния автомобил Mercedes-Benz CLA - със скосени фарове и трилъчева звезда на мястото на радиаторната решетка.

Именно от Mercedes-Benz CLA от новото поколение платформата MMA ще бъде заимствана и за кросоувъра. Автомобилът ще се предлага в хибридна и електрическа версия, като отделното име EQA за електрическия автомобил най-вероятно ще бъде изоставено.

Очаква се хибридът Mercedes-Benz GLA да получи бензинов турбодвигател и електрически мотор. Електрическата кола ще се предлага в няколко версии, като най-"дългобойната" от тях ще може да измине до 700 км без презареждане. Предвидени са модификации с предно и със задвижване на всички колела.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цеца В.

    28 0 Отговор
    Вече изцяло прилича на електрическа китайска пръчка !!!
  • 2 089954

    16 0 Отговор
    Ми то като Голф...........
  • 3 ...

    10 1 Отговор
    малко фейк тъпни щото няма за какво да пишем а?
  • 4 Пич

    25 0 Отговор
    Батее..... това , пиян китаец , не може да го измислили толкова грозно !!!
  • 5 разбирач

    17 0 Отговор
    Много грозна кола
  • 6 най-грозните коли

    13 1 Отговор
    Новите модели на бмв и мерцедес са най-грозните коли
  • 7 146788

    9 0 Отговор
    Къв е тоя кошник бре.Тия взеха да се излагат вече
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.