Last news in Fakti

14 Декември, 2023 09:38 1 653 6

Porsche Taycan е осезаемо по-бързо след софтуерен ъпдейт

  • porsche-
  • taycan-
  • turbo s-
  • ъпдейт

Turbo S модификацията се нуждае от 1 секунда по-малко за спринт до 240км/ч 

Porsche Taycan е осезаемо по-бързо след софтуерен ъпдейт - 1

Porsche Taycan Turbo S не може да бъде определено като бавна кола със своите 861 конски сили, но изглежда от германската компания са открили начин да я направят още по-бърза. По време на нови тестове Taycan Turbo S демонстрира подобрено ускорение, като в различни моменти от място до максимална скорост от 241 км/ч постига по-добри резултати, съобщава Car and Driver. Електромобилът е по-бърз до 145 км/ч, 193 км/ч и на разстояние четвърт миля, като изминава разстоянието за 10,3 секунди при 212 км/ч, вместо за 10,5 секунди при 209 км/ч.

Тъй като Porsche получава информация за начина, по който собствениците на Taycan използват своите автомобили, и наблюдава как двигателите се справят с продължителната употреба, компанията стана все по-уверена в издръжливостта на своите електрически двигатели. Вследствие на това Porsche разшири функцията за overboost от първоначалните три секунди, за да позволи на водачите да изпитат до 10 секунди от това усещане.

Това обяснява защо Taycan Turbo S ускорява по-бързо на всички етапи на ускорението, с изключение на тези до 100 км/ч, защото вече го е постигнал за по-малко от три секунди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янг Ванг

    0 5 Отговор
    чупя европейчета с обратни резбички

    Коментиран от #2

  • 2 Цапаш ли си ауспуха

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Янг Ванг":

    или си с евро 7?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Плейстейшън

    4 3 Отговор
    Айде и тези започнаха да "поправят" коли чрез обновявания на софтуера. За какво се изобщо произвеждат коли с купета, окачвания, гуми. По-добре да се насочат към производството на геймърски столове, волани и пeдaли. За тонколони може да не се хабят, щото то при електричките и без това звук няма.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.