Last news in Fakti

18 Декември, 2023 14:08 2 287 2

Най-новото комби на Audi бе забелязано на пътя

  • audi-
  • a7-
  • a6-
  • avant

Моделът ще носи името A7 Avant

Най-новото комби на Audi бе забелязано на пътя - 1

Фотошпиони на Auto Express уловиха новото Audi A7 Avant за първи път по време на пътни тестове. Новият модел, който трябва да замени настоящия A6 Avant като част от преразгледаната стратегия на Audi за имената, е планиран да бъде пуснат на пазара заедно с A7 Sportback през 2025 г. и ще бъде оборудван с различни хибридни двигатели.

Шпионските изображения разкриват, че дизайнът на новия A7 Avant черпи вдъхновение от A5 Avant. Двата модела имат сходна форма на предната решетка и фаровете, като светлините на А7 са малко по-големи и по-ъгловати. Традиционните дизайнерски елементи като скрити дръжки на вратите и капаци тип "мида" вече не присъстват, като предната решетка и фаровете вече са разположени под предния ръб на капака.

Профилът на A7 Avant се характеризира с „падаща“ линия на покрива, като акцентът е поставен върху стилизирания дизайн, а не върху максималното вътрешно пространство, което го отличава от съперници като Mercedes-Benz E-Class и 5 Series. Задната част на автомобила, въпреки камуфлажа, разкрива големи задни светлини със светлинна лента по цялата широчина, вдъхновена от модели като E-Tron GT и Q8 E-Tron.

Под капака се очаква Audi да представи ново поколение хибридни и plug-in хибридни задвижващи агрегати, предлагащи увеличен пробег на изцяло електрическо задвижване с по-големи батерии. Въпреки че не са налични подробности за интериора, той вероятно ще включва най-новите цифрови интерфейси на Audi, отклонявайки се от сегашната система MMI с два екрана. Въпреки че S7 Avant е възможен, потвърдено е, че RS7 Avant ще се отличава със свръхвисокопроизводителна plug-in хибридна система, отличителен и агресивен дизайн и поръчкови каросерии.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПРОМИТ МОЗЪК

    4 1 Отговор
    ЩЕ СИ ПРОДАМ БЪБРЕКА ЗА ТЕСЛА КИБЕРШКАРТРЪК
  • 2 геландеваген

    6 0 Отговор
    Преди като излезеше нов модел, винаги беше много различен и модерен от предходния. Сега е като с телефоните. Ако не е емблемата, не можеш да разбереш КИА ли е, Ауди ли е..... Достигнахме плато, а на производителите им хареса да ни набутват един и същ продукт в нова опаковка.