Last news in Fakti

27 Декември, 2023 12:30 8 407 9

Ето как ще изглежда новата Toyota Corolla (ВИДЕО)

  • toyota-
  • corolla
Ето как ще изглежда новата Toyota Corolla (ВИДЕО) - 1

Toyota Corolla от сегашното, дванадесето поколение се появи през 2018 г., така че е логично да се предположи, че апонската марка вече разработва ново поколение на този модел. Независимите дизайнери CarsVision ни показат в рендерни изображения как ще изглежда тази новост.

Ще припомним, че първото поколение Corolla бе пуснато през 1966 година и до 1974-а този модел се превърна в най-продаваната кола в света. До 2021 година са продадени повече от 50 милиона автомобила Corolla.

От 2018 г. на купувачите се предлага Toyota Corolla от дванадесето поколение. Това не е само един модел, а цяло семейство автомобили. Семейството Corolla включва седан, хечбек, комби и кросоувър Corolla Cross. Освен това в някои държави се продава и спортна версия на GR Corolla.

Ето как ще изглежда новата Toyota Corolla (ВИДЕО)

Колко струва една такава кола? В Съединените щати, например, Toyota Corolla седан 2024 моделна година започва от $21 900, Corolla Hybrid започва от $23 300, а Corolla Hatchback започва от $23 355. Върховата GR Corolla започва от $36 100, което не е много предвид нейното оборудване, технически и динамични характеристики. У нас, цената на хечбека започва от 50 950 лв., което е с 10 000 лв повече от цената на този модел в САЩ.

Toyota все още не е заявила официално, че планира да разработи и пусне на пазара ново поколение Corolla. Но така или иначе това ще се случи, рано или късно. Най-вероятно по-рано, като се има предвид, че Toyota Corolla от сегашното поколение се произвежда от 2018 г., тоест по съвременните стандарти, вече трябва да има ново поколение.

Дизайнерите на CarsVision смятат, че новата Corolla ще се различава значително от сегашното поколение на този бестселър. Това ще бъде кола в стил фастбек с уникален дизайн, който е много различен от сегашните седани и хечбеци. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фатазиите на писателя

    11 10 Отговор
    Цитат - сегашното поколение се произвежда от 2018 г., тоест по съвременните стандарти, вече трябва да има ново поколение

    Славччев, по съвременните (а и не само) стандарти поколение не се сменя на 6 години
  • 2 Коиловци брадърс

    6 41 Отговор
    Грозна е, но за бедни чалгаджии бива.
  • 3 Ибряяя

    30 6 Отговор
    С 10000 лв. По скъпа от САЩ. А ревем, че сме бедни. Горките американци!

    Коментиран от #4

  • 4 Гаглей

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ибряяя":

    Логистика, комплектации, евро стандарти, а и разликата в поръчаните количества.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 Смешно

    11 12 Отговор

    До коментар #4 от "Гаглей":

    С две думи плащаме за коли повече от американците,а русофилите реват,че сме бедни и трябва да ходим в Евразийския съюз с Пакистан.
  • 6 хххх

    5 16 Отговор
    Много смотано и забиташко..
  • 7 инж Химик

    8 21 Отговор
    Все по-грозен и безидеен дизайн на екстериора и интериора от всички азиатски коли , особено от Тойота. От техническа гледна точла , също не са тва , което бяха. И една много досадна подробност- японците не се интересуват от обезшумяване на купето. Карам служебен Голф 8 , произведен тая година - мотора и шума от гумите почти не се чуват вътре. Скоро бях на тест драйв на Мазда 6 - това е един клас над Голф и също цената на Мазда 6 е доста над Голфа . Маздата е чувствително по шумна от Голфа. Никога не бих си купил японска кола. Единственото добро в тях бяха бензиновите им мотори - надеждни, дълготрайни, рафинирани. Сега вече и това го няма. Няма никакъв смисъл от японските грозотии. Голф 8 е перфектен, съжалвам , че не мога да си го позволя за лична кола. Всичко това е мое мнение, разбира се. Няма нужда от плюнки.
  • 8 турбо дизел

    0 1 Отговор
    Това Артеон ли е ?
  • 9 турбо дизел

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гаглей":

    Най вече заради евро6 + 10-20000 лв