Last news in Fakti

22 Януари, 2024 10:18 1 836 5

Вижте как Porsche 911 „лети“ с над 300км/ч по магистрала (ВИДЕО)

  • porsche-
  • 911-
  • autotopnl-
  • аутобан

Модификацията е Carrera GTS

Вижте как Porsche 911 „лети“ с над 300км/ч по магистрала (ВИДЕО) - 1

AutoTopNL проведе тестове на германския аутобан, за да оцени максималната скорост на Porsche 911 Carrera GTS. Шофьорът бързо достига 300 км/ч, преди да достигне максималната скорост на GTS, обявена от производителя - 312 км/ч. Интересното е, че всъщност колата вероятно може и повече при наличие на достатъчно пространство, но трафикът също си казва своето.

Този конкретен GTS е оборудван с опционалния пакет Lightweight на Porsche, включващ олекотени седалки, по-тънки стъкла, намалена шумоизолация, задно управление на колелата и модифицирана аеродинамична настройка, в резултат на което общото тегло е намалено с 55 килограма. Заслужава да се отбележи, че по време на двата случая, когато 911 GTS надминава 300 км/ч, той остава на шеста предавка, вместо да превключи на осма. Това подчертава функционалността на седмата и осмата предавка в PDK трансмисията с двоен съединител на Porsche като свръхзадвижващи предавки, предназначени предимно за икономия на гориво, а не за ефективност.

Porsche 911 Carrera GTS често е пренебрегван в сферата на 911, където Turbo S и GT3 постоянно са в центъра на вниманието. Това обаче не бива да е така. Отличаващ се с изключителна динамика, естетика и солидната мощност от 473 к.с. на боксеровия шестцилиндров двигател с две турбини, той се явява един от най-добре представящите се автомобили в момента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 нека започнат “умните” да леят “акъл”

    4 2 Отговор
    я да видя сега каде са сополанковците които ревяха че било безотговорно да летиш с 200 по магистрала??? и защо там няма толкова “умни” индивиди като у нас? някой запитва ли се защо полицията не ги гони тия с клипчетата? аз ще ви кажа защото там има закони и се спазват а тук е нещо различно!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Дрън дрън та пляс

    5 2 Отговор
    Ква е тая бездарна статия? Всички имаме YOUTUBE, ако ни интересуват поршета с 300 ще киснем там да гледаме, а не да ровим тука за новини

    Коментиран от #5

  • 3 Зевс

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "нека започнат “умните” да леят “акъл”":

    Много е просто, тази отсечка от магистралата е без ограничение на скоростта ;)
  • 4 Перо

    6 0 Отговор
    Това е фирмата на Гл.инжинер на фюрера!
  • 5 Ти пък!?

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Дрън дрън та пляс":

    Какви новини във Факти!? Стенвестникът на пРезидента и лумпените на Възраждане.