Last news in Fakti

12 Март, 2024 16:57 1 254 4

Мъск ще посети германската фабрика на Tesla

  • tesla-
  • германия-
  • берлин

Захранването ѝ бе възстановено в понеделник

Мъск ще посети германската фабрика на Tesla - 1

Според доклад на Table Media от вторник Илон Мъск, ще посети фабриката на Tesla в Германия в сряда сутринта. Това посещение идва след злополучния палеж, който се случи миналата седмица. В резултат на този инцидент фабриката остана без електричество, което доведе до спиране на производството.

Фабриката, която се намира близо до Берлин, се бори с прекъсване на електрозахранването от 5 март, но за щастие в понеделник електрозахранването беше възстановено, което отбеляза края на прекъсването.

Съобщенията сочат, че Мъск ще пътува директно до завода в Грюнхайде от летището в Берлин, където се очаква да проведе срещи с видни личности, включително премиера на провинция Бранденбург Дитмар Войдке и министъра на икономиката на провинцията Йорг Щайнбах.

Въпреки медийното внимание към предстоящото посещение на Мъск и обстоятелствата, които го предхождат, говорител на Tesla в Германия предпочете да не коментира доклада, запазвайки дискретна позиция по въпроса.

За пожара вина поеха активисти, свързани с партията Vulkangruppe, което хвърли светлина върху потенциалните мотиви и последици от инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Европеец

    1 6 Отговор
    Рашистът Мъск ще бъде изгонен от Европа.
  • 2 Гост

    1 5 Отговор
    Адреналинката - електричка твърдеше че Тесла ще си произвеждат сами тока в Гига Берлин с фотоволтаици на покрива.
  • 3 Голям зор

    2 1 Отговор
    Така или иначе ще е близко до нас да го посетите че трябваше да ни идва на гости в северозапада.
  • 4 Знаменитости

    1 0 Отговор
    Ей, само Тейлър Суифт и Мъск ги мисля къде ходят и какво правят откакто Кардашияните поостаряха.