Last news in Fakti

21 Март, 2024 17:57 2 393 6

Kia K4 дебютира с футуристичен външен вид

  • kia-
  • k4-
  • forte-

Моделът ще бъде представен изцяло в Ню Йорк

Kia K4 дебютира с футуристичен външен вид - 1

Новата Kia K4, която ще дебютира изцяло на автомобилното изложение в Ню Йорк, обещава нов стил и характеристики. Въпреки че все още не са публикувани конкретни данни за изпълнението, Kia предостави изчерпателен поглед върху дизайна и интериорните характеристики на автомобила.

Външно K4 представя футуристичен и модерен външен вид, напомнящ на по-малкия модел K3. Той изглежда по-голям от своя предшественик Forte с по-изразена задна колона и изменена линия на покрива. Вграждането на дръжките на задните врати в колоната и по-големите стъкла подсказват за по-просторен интериор и отклонение от традиционния дизайн на седана.

Отвътре Kia К4 2025 може да се похвали с впечатляващ интериор в тил и въвежда конфигурация с два екрана. Наред с модерните сензорни контролни уреди, Kia запазва бутоните от старата школа за настройките на климатика и регулирането на силата на звука, предлагайки комбинация от традиционна и съвременна функционалност. Забележително е, че седалките на шофьора и предния пътник разполагат с опции за отопление и вентилация, а на волана има допълнителни функции за удобство като head-up дисплей, множество USB портове и селектор за избор на режим на шофиране.

Интериорът на K4 ще се предлага в няколко цветови варианта, включително зелено, кафяво Canyon, черно Onyx и сиво, задоволявайки различни естетически предпочитания. Макар че спецификата на изпълнението остава неразкрита, Kia има за цел да пусне K4 на пазара в Съединените щати по-късно тази година след официалното му представяне на автомобилното изложение в Ню Йорк през 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    7 4 Отговор
    Сега очаквам коментари ,как 10 годишен голф е по добър и здрав от азиатска еднодневка ;)

    Коментиран от #2, #3, #6

  • 2 Няма такова нещо,

    6 8 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    но на този моноблок на снимката са му забравили казанчето за пускане на водата. Типично азиатско 🚽🚽🚽
  • 3 Селото

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    В Бг 10 годишните голфове не са толкова често явление...
    Виж пълнолетните-да
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ПоКУРко

    3 1 Отговор
    Много хубави картинки! Ако ще е електричка само въобще да не я пускат! Особено в САЩ! За България пък изобщо да не говорим! Местните баламурници вече си скубят косите как са се прекарали с прахосмукачките които са купили!
  • 6 Прав си

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    И без ирония, Ра-КИА-та е за пиене не за каране!