Last news in Fakti

26 Март, 2024 17:59 1 394 7

Land Rover загатна за най-мощния Defender в историята

  • land rover-
  • defender-
  • octa

Той ще се появи по-късно тази година

Land Rover загатна за най-мощния Defender в историята - 1

По-късно тази година Land Rover ще представи новия, високопроизводителен Defender Octa, който ще дебютира като най-мощния Defender, произвеждан някога. Въпреки че конкретните стойности на мощността все още не са разкрити, офроуд всъдеходът ще бъде оборудван с V8 двигател с две турбини и мека хибридна система.

В предстоящия Defender може да се появят подобрения на съществуващия 5,0-литров V8 задвижващ агрегат, като потенциално се включи технология за електрификация, за да се подсилят неговите характеристики. Забележително е, че Land Rover въведе mild-hybrid технология в своя 4,4-литров V8 в Range Rover SV миналата година, което доведе до впечатляваща мощност от 606 к.с.

Независимо от подробностите за задвижването, Defender Octa ще даде приоритет както на представянето, така и на комфорта, разполагайки със система за хидравлично свързано въздушно окачване 6D Dynamics. Тази усъвършенствана настройка на окачването гарантира, че Octa поддържа стабилна позиция по време на различни маневри при шофиране, включително ускорение, спиране и завиване. Освен това ще бъдат включени спирачки Brembo за подобряване на спирачната сила.

Octa се отличава от другите варианти на Defender с емблеми, вдъхновени от диаманти, както отвътре, така и отвън. Външните емблеми ще демонстрират лъскав черен диамант върху обработен и опесъчен титаниев диск, докато в интериора ще има осветена червена емблема с диамант в основата на волана.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бричка

    2 5 Отговор
    Браво , отлични показатели
  • 2 Ония с Фордо

    6 5 Отговор
    Следващото неоправдано скъпо дърво с отвратителни показатели като на предходния модел!!!
    Кога ще пуснат електричка от тоя модел ?
  • 3 ПоКУРко

    7 2 Отговор
    Без смисъл драсканици които никога няма да се случат! Двигателя и окачването на БМВ което ползват са перфектни, но всичко останало е индийски дроб! Продажбите на предния клонят към нула, така че не се очаква с хартиена реклама да вдигнат продажбите милите индийци!

    Коментиран от #5

  • 4 Мерцедес

    9 0 Отговор
    Най-мощният СУВ в сервизите, тази марка обича сервизите!!!
  • 5 Смех

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "ПоКУРко":

    Бмв и перфектен двг?Няма толкова зле по показатели но за сметка на това харчещи двг

    Коментиран от #7

  • 6 Мексо

    7 1 Отговор
    Гледам един чичак се качил в едно такова и гледа страшно. СМЯХ то отвън прилича на на детска играчка. Сигурно се връщаше от сервиза и му бяха взели и джобните за две седмици напред. Най скъпите сувове с най бързо падащите цени след първоначална покупка. Мерси но не.
  • 7 Баща ти

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Смех":

    Разбираш ги много,айде скачай у Дачията и бързо,че баничките ще свършат заради другите “бизнесмени” като теб