Last news in Fakti

28 Март, 2024 15:15 3 055 4

Lamborghini показа новата си емблема

  • lamborghini-
  • revuelto-
  • емблема

Тя почти не се различава от старата

Lamborghini показа новата си емблема - 1

Lamborghini представи актуализирано лого като част от обновената си корпоративна идентичност, която ще бъде изобразена не само в цифровите платформи, но и върху автомобилите. Преработеното лого се отличава с малко по-широк шрифт "Lamborghini", като черното и бялото са запазени като основни цветове, символизиращи идентичността на марката, а жълтото и новият златен нюанс служат като акцентни цветове. Интересно е, че Lamborghini планира да използва легендарния бик без щит единствено на своя уебсайт и в платформите на социалните медии.

Актуализираното лого е описано като постигащо "минимална, но смела" естетика, отразяваща дизайнерския език на марката, използван в нейните суперавтомобили и SUV. Като част от Audi Group заедно с Bentley, Ducati и Italdesign, Lamborghini си сътрудничи с дизайнерския екип за разработване на нови емблеми за онлайн употреба. Твърди се, че обновеният шрифт отдава почит на ъгловатите дизайнерски елементи на автомобилите на Lamborghini. очаква се обновеното лого да украси не само предстоящия заместник на Huracan и плъгин хибрида Urus, но и флагмана Revuelto V12 и предстоящия EV модел, планиран за 2028 г., предвещан от концепцията Lanzador.

Въпреки предизвикателствата, породени от пандемията, Lamborghini отбеляза рекордни продажби през 2023 г., като за първи път надхвърли 10 000 единици с 10 112 доставени автомобила. Търсенето остава високо, като Huracan и настоящият Urus вече са разпродадени до края на производството, а новите поръчки за Revuelto не са планирани за доставка до 2026 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хммм

    3 0 Отговор
    Топ!!
  • 2 патето Яки

    6 0 Отговор
    Някакъв добитък.
  • 3 Ми то се види че...

    2 1 Отговор
    Разгонена крава търси бик!
  • 4 Знайко

    0 0 Отговор
    Аз пък си помислих, че само са сменили жълтото с бяло, но не...логото е чисто ново и даже има друга дизайнерска естетика, невидима за простите хора, които не са дизайнери!