Last news in Fakti

2 Април, 2024 12:21 5 101 16

Toyota пуска нов кросоувър за 9 000 евро (ВИДЕО)

  • toyota-
  • urban cruiser taisor-
  • евтини автомобили
Toyota пуска нов кросоувър за 9 000 евро (ВИДЕО) - 1

Toyota подготвя компактен кросоувър купе, който ще се нарича Urban Cruiser Taisor. Представянето на модела ще се състои по-късно през април, а междувременно в YouTube канала на японския производител бе публикувано видео с новия модел.

От краткото клипче става ясно, че новата Toyota Urban Cruiser Taisor ще бъде базирана на Suzuki Fronx. Купе-кросоувърите са много сходни на външен вид - те имат наклонена линия на покрива, висок преден капак и изпъкнали, раздути калници.

Моделът на Toyota се отличава с дизайна на предната си част с оптика в духа на Toyota Land Cruiser 300, както и с различни 17-цолови джанти. Интериорът на Toyota Urban Cruiser Taisor не е показан, но се знае, че няма да се различава много от този на Suzuki Fronx.

Това означава, че кросоувърът ще получи 9-инчов сензорен екран и проекция на предното стъкло. Сред опциите ще бъдат камери за кръгово виждане и безжично зареждане за смартфони. Четириметровият кросоувър Toyota Urban Cruiser Taisor ще се предлага с бензинови двигатели 1.2 л (90 к.с.) и 1.0 л турбо (100 к.с.).

Производството на модела ще бъде установено в Индия. Стартовата цена на Toyota Urban Cruiser Taisor ще бъде около 10 000 долара или 9 250 евро, тоест това ще бъде един от най-евтините кросоувъри на марката.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вицове

    4 0 Отговор
    едно айго комоциопричиняващо кви пари е ?

    Коментиран от #14

  • 2 Офанзивен дефанзиф

    4 7 Отговор
    Кросоувър за 9000 Евро?! Като му сложат един Cross и ще стане направо Over:
    - Crossover?
    - No, game over...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 мани беги

    24 2 Отговор
    eврoгейцитe не могат да разберат, че тия цени са си за азия ... из азия си карат нови коли, които са на нормални цени! много е просто, там си ги правят от-до! гледайки клипчета за: тайланд, тайван, китай, индия в големите градове, индонезия, япония, то аз стари смотани коли така и не мога да видя! тия там са на светлинни години от eврогeйския континент, който е все от война във война и е най-смотаното място на тая планета! сащ са същата кoчинa! повечето коли стари и скъпи - кoчинa! всички нормални бели хора отдавна са из азия и си благоденстват! тук сме в казана!
  • 7 Курс

    17 0 Отговор
    Няма смисъл.човек да живее в Европа. Имотите са недостъпни, а колите се продават на 3 пъти по високи цени
  • 8 авторът,

    2 12 Отговор
    През 9 страници ти личи, че превеждаш от руски.
  • 9 1111

    9 0 Отговор
    Че то у нас втора ръка коли по на 18/20 години по скъпи от тая кола бе?
  • 10 Мдаааа

    8 0 Отговор
    Защо Азия просперира, а Европа загива?
    Азия произвежда и продава евтино, а Европа произвежда също не толкова скъпо, но продава прескъпо. Голямата печалба. Но това я води към дъното. А народите на Европа не са по-малко експлоатирани от Азия. Всеки от нас плаща тройно и четворно по скъпо!
  • 11 Стар момък мераклия с пушка кремъклия

    7 0 Отговор
    Искам да ме вземе некоа китайка или тайландка...и съм 100% сигурен, че нема да е такава змия като наште женски тука!

    Коментиран от #12

  • 12 И аз искам

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Стар момък мераклия с пушка кремъклия":

    японка с порцеланова кожичка и несресана розовичка .............
  • 13 И краят на ЕС...

    4 0 Отговор
    ...е вече съвсем близо -> хората недохранени, недолекувани, недоучени, масова нямат жилища и наемите не могат да си плащат, караме таралясници на по 15+ години най-младите, средно по на 20+ години -> всичко тук е гола вода! Обмислям се изнасям от тук за Тайван!

    Коментиран от #15

  • 14 Кълъмбъс Хотела

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "вицове":

    Ако човек иска да си тества състояниетои на нервната система трябва да заседне в задръстване в мола на ниво -2 зад волана на Айго ,чакайки пътя да се отпуши.Ако не пилучите пристъп на клаустрофобия значи можете да отидете и на Дъното на Марианската падина с миниподводница.
  • 15 Транзистор

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "И краят на ЕС...":

    +1 и Аз
  • 16 Аз съм наш!

    0 0 Отговор
    Всички азиатци са работохолици, защото там е условие, не само за оцеляване, но и за по продължителен живот!