Last news in Fakti

3 Април, 2024 13:37 3 952 6

Toyota Corolla има нова версия

  • toyota-
  • corolla-
  • active sport

Active Sport се предлага за моделите седан и комби

Toyota Corolla има нова версия - 1

Toyota Corolla има нова версия, наречена Active Sport. Това са седан и комби, които се отличават със спортен екстериор и разширен списък с оборудване. Такива автомобили са оборудвани със седалки с подобрена странична опора, алуминиеви педали, черен външен декор и джанти и със само три цвята на каросерията: бял, сив и черен.

Задвижването е същото като на стандартна Corolla. Задвижване на предните колела или задвижване на всички колела. Цените започват от 19 000 евро, но към момента тази версия се предлага само на японския пазар. Очаква се в бъдеще да стане налична и на другите пазари.

Toyota Corolla има нова версия

Тези автомобили имат ексклузивен дизайн на предната броня, 17-цолови лъскави черни джанти, спортни седалки с интегрирани облегалки за глава, комбинирана тапицерия от изкуствена кожа/текстил и алуминиеви педали. Освен това надписът Active Sport улеснява разпознаването.

Тези версии на Corolla са оборудвани по подразбиране с мониторинг на мъртвата зона и видеорекордер, плюс поддръжка за функцията Digital Key. Имайте предвид, че няма промени в технологията - само окачването и кормилното управление са преконфигурирани за автомобилите с предно задвижване.

Toyota Corolla има нова версия

Силовият тракт се състои от хибридна система, базирана на атмосферния 1.8-литров бензинов двигател (98 к.с., 142 Нм). Задвижването може да бъде, както само на предните колела, така и на всички колела E-Four.

Ще припомним, че в края на миналото лято Toyota актуализира наточената GR Corolla. Японците използваха своя опит в подготовката на автомобили за 24-часовата серия Super Taikyu и се фокусираха върху две области: подобряване на реакцията и оптимизиране на аеродинамиката.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васо Високоволтовия

    4 5 Отговор
    Защо всички таксита са Хюндай/Киа? Тази Тойота не става ли на газ? Айде Хонда Сивик е 15к лв по-скъпа от корейските, но Тойота защо не я карат?

    Коментиран от #3, #5

  • 2 УдоМача

    9 1 Отговор
    С някои неща по външния вид мога да стисна зъби, но да махате тоя таблет от таблото МОМЕНТАЛНО!!!
  • 3 В цяла западна Европа 90% от таксита са

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Васо Високоволтовия":

    Тойота хибрид. Изключение е Германия, където има все още Мерцедес, но и там има много Тойота, особено Убер
  • 4 карчи

    6 6 Отговор
    Тази е за шофьорки, GR-a е за мъже😉
  • 5 Авто фен

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Васо Високоволтовия":

    Ок такси купих вече Корола хибрид комби. Вече ги карат

    Коментиран от #6

  • 6 Авто фен

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Авто фен":

    Купиха