Last news in Fakti

3 Февруари, 2014 12:11 4 795 12

Нова Fabia през март

  • skoda-
  • fabia-
  • женева 2014

Прототип на следващото поколение Fabia ще заеме централно място на щанда на Skoda на автосалона в Женева идния месец. Автомобилът ще стане и първият модел на VAG, построен на моделната платформа MQB. Технологичните му близнаци Volkswagen Polo и Seat Ibiza по традиция ще се появят малко по-късно.

Новата Fabia ще бъде по-дълга и широка от предшественика си, а дизайнът ще следва стила на модернизираното Yeti. Гамата от двигатели ще включва бензинови агрегати TSI с обем 1.2 и 1.4 литра, както и 1.6-литров дизел. Автомобилът най-вероятно ще се оборудва и с трицилиндровото моторче на Volkswagen up!.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    2 1 Отговор
    Симпатична е! Успех!
  • 2 ани иванова

    1 1 Отговор
    hubava e spriamo minalite dve fabii

    Коментиран от #3

  • 3 PROFESIONALISTA

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "ани иванова":

    Тя е красива що годе, ама дали е хубава предстои да видим.
  • 4 СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ

    1 4 Отговор
    По-грозно нямаше как да бъде !

    Коментиран от #5

  • 5 Iaroslav Stanchev

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ":

    Е то като гледаш през очила с оризова хартия,вместо стъкла и Бентли ще ти се струва грозно.

    Коментиран от #6

  • 6 СМЪРТ-ЗА- ТУРЦИТЕ

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Iaroslav Stanchev":

    Кажи честно,че това то харесва,като имаш предвид,че това са проф.снимки на някаква натокана версия ! А не на бъдещите таксиметрови таралясници и не знам ти къде се слагаш сред сегашната продукция на ВАГ,след като караш ауди от 80-те
  • 7 Споок Армин

    1 3 Отговор
    Поредното пластмасово "врабче" от Шкода.Да вземат малко пример от КИА за дизайн ....... Едно и също всяка година.Явно че в Европа има много бедни хора на които не им пука за комфорт и безопасност и си купуват такива пластмасови скърцащи боклуци.Много са зле.

    Коментиран от #8

  • 8 PROFESIONALISTA

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Споок Армин":

    По принцип разговорите въобще за дизайна на една кола, имат за цел единствено да отклонят окото от нейните истински характеристики и качества. Какво толкова сте се вкопчили в тоя дизайн- красиви били, грозни били- това няма толкова съществено значение и никога не е имало.Историята е доказала, че който си избира колата само според дизайна, значи действа плоско и после си понася последствията... Хубаво е да е красива една кола, но по-важно е да е хубава и да няма в нея абсурди и недомислици.

    Коментиран от #9

  • 9 Циг Циг

    1 2 Отговор

    До коментар #8 от "PROFESIONALISTA":

    Във Шкода има много недомислици ,ама много!!!Позволявам си да напиша това,защото съм имал фабия.Искренно ти пожелавам да си купиш тази фабия.

    Коментиран от #10

  • 10 Танас

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Циг Циг":

    Имам "Фабия 2" и честно казано не мога да се сетя за някакви недомислици? Малко повече конкретика няма да навреди. Относно КИА-та, когато си избирах колата, аналогичен като моторизация и екстри Сийд беше 10 000 лева над "Фабия"-та. За тези пари няма друга марка, която да предлага аналог.

    Коментиран от #11

  • 11 Споок Армин

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Танас":

    Возих се няколко пъти в Шкодата на сестра ми - нова от магазина с дизелов двигател.Направи ми впечатление че купето от вътре лъха на "ефтиния".Пласмасите твърди и неугледни , седалките твърди и тесни ,отзад едвам се събира човек с по дълги крака.Возията беше твърда и при минаване през дупка или бабуна колата се усещаше като че ли има нещо разхлабено по купето.На километри да е била тогава на не повече от 25000км.
  • 12 Miroslav Dochev

    0 0 Отговор
    Возих се в колата на приятел от сегашната генерация и нямам лоши впечатления от возията вярно е малко стегната но не съм усетил дисккомфорт,що се касае до пластмасите в повечето автомобили ги има. Кои по приятни на вид и допир други не до там за този модел лично на мен ми допада,не съм привърженик на марката и личния ми автомобил е японски но това което ми харесва не мога не мога да си кривя душата.Надявам се и новият модел да се представи още по добре,пожелавам на всеки да кара това което му е по джоба и по възможност на душата.За всеки влак си има пътници за всяка стока купувач,който завижда далече не вижда.