Last news in Fakti

13 Юни, 2024 11:31 2 694 4

Ето каква ще е новата Kia Sportage (ВИДЕО)

  • kia-
  • sportage

Моделът 2025 беше показан на независими изображения

Ето каква ще е новата Kia Sportage (ВИДЕО) - 1

Популярният кросоувър Kia Sportage продължава да печели сърцата на автомобилистите по целия свят. Това е бюджетен конкурент на Toyota RAV4 и Mazda CX-5, който ще стане още по-привлекателен след предстоящият си фейслифт.

Обновеният модел вече беше показан онлайн с нов ярък дизайн. Kia подготвя няколко нови продукта, включително рестайлинг на настоящите модели от средния експлоатационен живот, по-специално Sportage.

Каналът TALK WHEELS публикува интересна визия, базирана на спекулации относно външния вид на модела 2025 Kia Sportage GT. Официалното представяне на новия Kia Sportage 2025 е насрочено за края на 2024 година.

Въпреки че официалните подробности все още се пазят в тайна и не са известни, е ясно, че производителят ще обнови външния вид на модела. Той може да изглежда доста близък до този от видеото, което ви показваме по-долу.

Корейската компания традиционно смело експериментира с дизайна на своите автомобили, дори по време на рестайлинг. Така, сега се очаква актуализация на предната и задната част, нови брони и светлини.

Архитектурата и дизайнът на интериора на Kia Sportage 2025 също може да се промени. Мултимедийната система най-вероятно ще бъде актуализирана и размерите на монитора ще бъдат увеличени. Вижте повече във видеото.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пак

    9 7 Отговор
    Грамбулник някакъв !
  • 2 Край

    11 9 Отговор
    Не харасвам самоцелно разкривени автомобили. Предницата е много разхвърляна. След Петер Шраер кия няма добър дизайн.
  • 3 нацепено е с брадва все едно

    5 5 Отговор
    искам да видя, комплексарите, които ще си купят подобна извратенящина - като си го вземат и погледна вътре в колата ще им се изсмея в лицата

    Коментиран от #4

  • 4 ЦСКА

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "нацепено е с брадва все едно":

    Щот си зле с парите