Last news in Fakti

17 Юни, 2024 13:05 1 521 4

Дубайската полиция подкара Cybertruck

  • дубай-
  • полиция-
  • tesla-
  • cybertruck

Мъск не пропусна да коментира

Дубайската полиция подкара Cybertruck - 1

Полицията на Дубай, известна с екстравагантната си колекция от суперавтомобили, направи крачкакъм бъдещето с добавянето на Tesla Cybertruck към своя автопарк. Този изцяло електрически пикапсе присъединява към престижните редици на високопроизводителните патрулни автомобили, които се движат по улиците заедно с коли като Bugatti, Lamborghini, Ferrari и други.

Футуристичният му дизайн е облечен в познатата зелено-бяла ливрея на дубайските полицейски автомобили. Логото на полицията на Дубай, изписано на капака, допълнително персонализира този единствен по рода си патрулен автомобил.

Прибавянето на Cybertruck към полицията в Дубай привлече вниманието и на Илон Мъск, който не пропусна да коментира публикацията на местните власти в X, като отговори „Готино“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 омъскаряване

    7 4 Отговор
    Добре, че рядко вали дъжд, че го закъсаха с тая чистачка, а и да не слизат на пясък, че ще го заринат дюните, като сфинкс!
  • 2 Никси

    6 0 Отговор
    тия там в Дубай са богати и могат да си го позволят , ние тука гольовците се напиняме като червей на ламарина и като котка как чегърта в тенеке от сирене или маслини и иска да излезне навън и искаме да се мерим с големите , все едно сме Втори Дубай , то отдавна щяхме да станем , ако не бяха тези крадливи политици през целия 34 годишен преход , даже и да сме ги задминали , щото няма никъде по красива и китна от наща държава с разните туристически забележителности и кътчета !!!.
  • 3 Гост

    2 2 Отговор
    Няма проблеми,там дъжд не вали.Ултра твърдата и мега еластична стомана направена от желязо с високо съдържание на въглерод няма да ръждяса.
  • 4 Гост

    0 1 Отговор
    Дубай е само един атракционен град. Всичко е бутафория. Като заваля по силният дъжд преди месец и всичко се разпадна.

    Тяхната цел е само привличане на туристи. За това могат да си купуват каквото си искат.

    Като излезнеш на 20 километра от градът и попадаш в друга действителност, не особено приятна, но пък типична за онзи регион.