20 Юни, 2024 13:05 2 133 3

Alfa Romeo Junior Veloce се оказа по-мощно от първоначално обявеното

  • alfa romeo-
  • junior-
  • veloce

Кросоувърът разполага с 280 конски сили

Alfa Romeo Junior Veloce се оказа по-мощно от първоначално обявеното - 1

След първоначалната смяна на името на новото Alfa Romeo Juniор, сега претърпя още една промяна. Този път става въпрос за техническите характеристики и по-конкретно за мощността. Вместо първоначално предвидената мощност от 237 к.с., Junior Veloce вече разполага с 280 к.с.. Това вълнуващо подобрение идва, след като Alfa Romeo завърши програмата за динамично развитие на Junior. Техните тестове разкриха истинския потенциал на електромотора, надхвърляйки първоначалните оценки.

Увеличаването на мощността не е единственото предимство за модификацията Veloce. Инженерите на Alfa Romeo също така са понижили окачването с 25 мм, за да подобрят управлението. Alfa Romeo се хвали, че Junior Veloce предлага "най-директното управление в сегмента", обещавайки прецизно и завладяващо шофиране.

Началното ниво Ellettrica генерира по-сдържана мощност от 154 к.с. като литиево-йонната батерия с капацитет 54 кВтч предлага пробег от 410 км по WLTP и поддържа скорост на зареждане до 100 кВт. Alfa Romeo Milano Ibrida с двигател с вътрешно горене ще се появи през 2025 г. и ще разполага с 1,2-литров бензинов двигател с турбокомпресор и мощност 134 к.с.,свързан с 48-волтова батерия, и електромотор с мощност 28 к.с., интегриран в шестстепенната автоматична скоростна кутия с двоен съединител.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 асд

    18 4 Отговор
    От всякъде бих предпочел това - 1.8, 4 цилиндров боксер с карбуратори, 160к.с. на 880 килограма.

  • 3 И без пари да е!

    3 11 Отговор
    Кой купува такава кола, никой!