22 Юни, 2024 11:30 2 187 8

Заснеха новия електромобил на Xiaomi

  • xiaomi-
  • mx11-
  • su7

Купе кросоувърът все още е с тежък камуфлаж

Xiaomi подготвя MX11 - горещо очакваното продължение на главоломния успех на електрическия седан SU7. Изтеклите шпионски снимки предлагат първи поглед към MX11 - елегантен купе кросоувър, който изглежда се стреми да се изправи срещу Model Y на Tesla.

Силно замаскираните снимки ни дават представа за дизайнерската насока на MX11. Изглежда, че предният капак запазва модерния, интегриран дизайн на фаровете на SU7. Стратегическият LiDAR сензор, разположен на покрива, подсказва за сериозни технологии за подпомагане на водача на хоризонта.

Макар Xiaomi да не съобщава за точните спецификации на MX11, слуховете подсказват, че той може да наследи възможностите за задвижване на SU7. Това би означавало, че диапазонът ще се простира от 295 конски сили до 673 конски сили. Ако това е вярно, MX11 е готов да си извоюва ниша като ориентирана към производителността алтернатива в претъпкания сегмент на електрическите SUV.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мобилен телефон с колела

    1 4 Отговор
    Следващия модел ще е направо невидим, с холограмен ефект.

    Коментиран от #6, #7

  • 2 Винкело

    1 1 Отговор
    Какво е "водач на хоризонта"?

    Коментиран от #3

  • 3 Да знаеш

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Винкело":

    Питай Гугъл Преводач, той така го е превел!
  • 4 Бен Тен

    3 0 Отговор
    Хубаво автомобилче ще бъде , ако съдим по другата кола на Ксайоми.
    Ще видим дали ще има шанс да се конкурира с Модул Y, всъщност ако някой има шанс да го направи то със сигурност ще са китайци.
    Европейските марки все повече сдават багажа.
  • 5 12345

    1 0 Отговор
    Расов жребец .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мобилна марка

    0 0 Отговор
    Скоро по улиците на Китай ще се движат повече марки които произвеждат мобилни телефони и или преди десетина години не са съществували, отколкото марки на 100-годишни производители.

    Засега в Китай А после и в останалите части на света. Като се започне от азиатските райони в които в момента toyota държи 80% от пазара.


    ПП

    Да попитам каква беше причината за изтриването на шести коментар който съм цитирал без да променя и запетайка? Кого съм обидил? Toyota?