Last news in Fakti

27 Юни, 2024 18:20 2 378 3

Toyota сбъдва мечтите на феновете (ВИДЕО)

  • toyota-
  • gr86-
  • celica

Компанията ще направи GR86 с 4х4

Toyota сбъдва мечтите на феновете (ВИДЕО) - 1

Toyota изглежда разбира желанията на своите фенове и е готова да ги задоволи, макар и с единичен проект. За да утоли жаждата им за модерна машина с висока производителност, японците си сътрудничат с Evasive Motorsports, за да представят единствен по рода си GR 86 с компоненти от GR Corolla.

Тази уникална концепция отдава почит на легендарната Celica GT-Four - специален модел, почитан заради своя турбодвигател и задвижване на всички колела. Докато истинският наследник на Celica остава в тайна, Toyota помага за създаването на този вълнуващ вариант GR 86, който може да се похвали с 300 конски сили, механична скоростна кутия и така желаната система AWD.

Интегрирането на задвижващата система на GR Corolla изисква цялостна реконструкция и за това екипът старателно преработва двигателния отсек, за да се поберат новите компоненти. Голямото представяне е насрочено за SEMA 2024.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напоследък

    6 0 Отговор
    Постоянно пишете за “производителност” на автомобили! Пак повтаряте нечии глупости като папагали! Това да не са ви стругове или станове, бе? Какво “произвежда” един автомобил?

    Коментиран от #3

  • 2 тъй шъй

    3 0 Отговор
    Какво значи с единичен проект. GR Yaris, GR Corolla, Supra, GR86 и др. не са единичен проект.
  • 3 С Гугъл транслейтър - толкова

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Напоследък":

    Специалистите не работят в сайтове.