16 Юли, 2024 14:48 1 263 1

Citroen готви фейслифт за C4

  • citroen-
  • c4-
  • e-c4

Очаква се дебютът да се състои през следващата година

Citroen готви фейслифт за C4 - 1

Citroen тества маскиран C4, разкриват кадри от AutoExpress. След като дебютира през 2020 г., C4 трябва да бъде освежен в средата на цикъла и съдейки по тези първи снимки, разкриването му е вероятно в началото на 2025 г. Най-забележителните актуализации са в предната част. Надничайки през камуфлажа, виждаме нови фарове с двойни хоризонтални дневни светлини, разположени в горната част. Отделна, тънка светлина е разположена отдолу, отразявайки дизайнерската идея от новия C3. Шевронната емблема на отиващия си C4 ще отстъпи място на преработеното лого на Citroen, което вероятно ще наложи промяна на формата на горната решетка и капака. Долната част на бронята също ще бъде променена, въпреки че позицията на радара остава непроменена.

Камуфлажът забулва долните части на вратите, което подсказва за промени в характерните за C4 странични панели Airbump. Задната част също получава освежаване, като преработените задни светлини възприемат същата тема на двойните хоризонтални светлини, която се вижда при C3. Спойлерът на задното стъкло е пренесен, а единичният изпускателен отвор потвърждава, че това е C4 с бензинов двигател, а не електрическият му брат e-C4.

Citroen готви фейслифт за C4citroen-gotvi-feislift-za-c4-1.webp" />

Сегашното трето поколение C4 е разположено на платформата CMP на Stellantis Group (e-CMP за електрическия e-C4). Наскоро Citroen разшири възможностите за задвижване на C4 с въвеждането на варианта Hybrid 136, докато e-C4 получи по-голяма батерия с капацитет 54 kWh и по-мощен електромотор със 154 к.с. Като се имат предвид тези скорошни допълнения, значителни промени в задвижването при фейслифта изглеждат малко вероятни. Въпреки това, външните промени биха могли да подобрят аеродинамичната ефективност, особено за e-C4 и неговата електрическа гама.

Отвътре не очакваме драматични промени. Разположението на двойния 10-инчов дисплей на арматурното табло на сегашния C4 трябва да се запази, но централният сензорен екран може да получи актуализирана информационно-развлекателна система.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вальо

    5 0 Отговор
    Да сготвят и онова окачване където го имаха до преди няколко години, че си изгубиха идентичността и масата от клиентите.