23 Юли, 2024 14:41 1 448 3

Откраднаха десет чисто нови Ford-а от завод на компанията

  • ford-
  • raptor-
  • f-150

Пет от пикапите са върнати

Откраднаха десет чисто нови Ford-а от завод на компанията - 1

Смели крадци извършиха обир за милиони долари в Мичиган, като отмъкнаха 10 чисто нови пикапа Ford F-150 Raptor направо от поточната линия. Очевидно мерките за сигурност на Ford не са били съвсем достатъчни, тъй като ключовете са били оставени във всеки автомобил.

Въпреки че начинът на проникване на крадците остава неясен, пътят им за бягство изглежда ясен: пробив в оградата ги е отвел на свобода. Въпреки това радостната им разходка е била кратка. Изглежда, че Ford зарежда тези пикапи с достатъчно гориво, за да ги изведе от производствената линия, а не за продължителни бягства. Единият Raptor е изчерпал горивото си и е бил изоставен на магистралата, което е довело полицията до следите.

По-късно същия ден още четири Raptor-а и четирима заподозрени са задържани на бензиностанция, където вероятно са зареждали с гориво откраднатите си возила. Тези мощни V6 двигатели, известни с разхода си на гориво в крайна сметка са изиграли лоша шега на крадците. Това не е първият случай, в който Ford се сблъсква с пробиви в сигурността на своите съоръжения.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    18 0 Отговор
    Другият път може да случат на не толкова тъпи негpи!
  • 2 кщж

    11 1 Отговор
    10 пикапа не струват милиони долари, особено при ниските цени на колите в САЩ.
  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 2 Отговор
    Това реклама на Форд ли е ❓