24 Юли, 2024 16:47 1 607 7

Поляци пускат ретро тунинг за новата G-Klasse

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • g63-
  • carlex-
  • полша

За момента проектът е само на виртуално ниво

Поляци пускат ретро тунинг за новата G-Klasse - 1

Базираната в Полша компания Carlex Design показа най-новия си проект на базата на последното поколение G-Klasse, като кръщава новия си проект - G-Vintage. Модификацията е вдъхновена от ретро интерпретация на емблематичния офроудър. Този модел се отличава с класическа естетика, съчетана със съвременни характеристики, включително значително повишаване на мощността.

Поляци пускат ретро тунинг за новата G-Klasse

Интериорът включва комбинация от кожа в цвят бордо, лъскави черни елементи и вдъхновена от по-старите модели украса с дървесина.

Под капака на G-Vintage се крие двигател с мощност от 805 конски сили и въртящ момент от 1020 Нм, като същевременно запазва съвременните характеристики за безопасност и комфорт като ABS, ESP, въздушни възглавници и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

Поляци пускат ретро тунинг за новата G-Klasse


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Завръщане в бъдещето

    2 8 Отговор
    Ентусиастите очакват с нетърпение актуализациите на Model 3 (с кодово име Highland) и Model Y (с кодово име Juniper), въпреки че официалното потвърждение за пускането на тези модели не се очаква през 2025-а.


    Все едно пишете статията по сюжетите на филма back to the future. Не знам дали аз живея в бъдещето или вие живеете в миналото, но почти всеки ден засичам една Тесла модел 3 highland в квартала. Онази същата за която говорите че ентусиастите чакат през 2025 година.

    Ето един клип от бъдещето от бъдещето от ваша гледна точка и миналата година от моята гледна точка.


    ПП

    Това мнение се опитах да го публикувам В предишната статия, но има някакъв бъг и при натискане на бутона публикувай, нищо не се случва. Пробвам тук. Ако стане и някой от сайта го прочете, оправете проблема.

    Коментиран от #3

  • 3 фиткифакти

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Завръщане в бъдещето":

    Не е "бъг", нахитряха и заключват коментарите на "статии", които преценят!
    Това издава слабост, страх ги е от читателите им😅

    Коментиран от #6

  • 4 БАБХ

    2 3 Отговор
    Жалко подобие на великата Лада Нива…

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Главния Шмекер и Грабител на фермата

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "фиткифакти":

    Позовават се /не само те!/ на "противоречивата практика" в Съда по европейските въпроси относно това, че за коментарите носи отговорност медията, която ги публикува.
  • 7 КОЙТО ХОДИ В БАЛИ 100% СА ГО АЙБАЛИ

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "БАБХ":

    Екзактно изказване!
    Кими Райконен: „Първата ми любима кола в живота беше Лада“