29 Юли, 2024 17:52 1 423 6

Xiaomi се цели в 100 хиляди доставени коли преди края на годината

  • xiaomi-
  • su7-
  • доставки

Компанията иска да постигне това през ноември

Xiaomi се цели в 100 хиляди доставени коли преди края на годината - 1

Предприятието на Xiaomi за електрически превозни средства обяви, че е завършила разширяването на фабриката си, което я поставя напът да надмине първоначалната си цел от 100 000 доставки на електрически превозни средства през тази година. Всъщност Xiaomi се стреми да достигне този етап до началото на ноември, с цели два месеца по-рано от планираното.

Движещата сила зад този успех несъмнено е SU7, дебютният електромобил на Xiaomi. С вече доставени над 30 000 бройки. За да подкрепи този бърз растеж, Xiaomi разширява с бързи темпове своята мрежа за продажби и обслужване в Китай. Целта на компанията е до края на годината да има стабилно присъствие в 59 града, като гарантира, че клиентите ще имат лесен достъп до закупуване и обслужване на своите електромобили.

Очаква се скоро от компанията да представят и втория си модел, но засега няма особена информация за това кога точно ще се появи той.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    4 5 Отговор
    Най-продаваните електромобили в Европа: 1. Tesla, 2. Tesla. 3. Volvo ! Пазарът на електрически превозни средства продължава да напредва, по-слабо от очакванията, но все пак има интерес към този тип задвижгване. Ако търсим добра отправна точка, то със сигурност това биха могли да са бъдат резултатите на Tesla . Въпреки това, броят на регистрациите на напълно електрически автомобили в света е бил с 2% по-висок през първата половина на годината в сравнение с тази на 2023 г.. Или малко под 950 000 електрически превозни средства по улиците, според последните данни на Jato Dynamics. Начало НОВИНИ
    Най-продаваните електромобили в Европа: 1. Tesla, 2. Tesla. 3. VolvoПазарът на Стария континент отчита лек общ спад - и бум на китайските маркиИво Недков29.07.2024 07:37Прочитания: 1214Сподели във Facebook Сподели във Telegram
    Пазарът на електрически превозни средства продължава да напредва, по-слабо от очакванията, но все пак има интерес към този тип задвижгване. Ако търсим добра отправна точка, то със сигурност това биха могли да са бъдат резултатите на Tesla, която записа рекордно ниска печалба за последните години.


    Tesla Model Y


    Въпреки това, броят на регистрациите на напълно електрически автомобили в света е бил с 2% по-висок през първата половина на годината в сравнение с тази на 2023 г.. Или малко под 950 000 електрически превозни средства по улиците, според последните данни на Jato Dynamics.

    Европа, един от основните пазари за електрически автомо

    Коментиран от #2, #5, #6

  • 2 гост

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Европа, един от основните пазари за електрически автомобили в света след Китай, отбеляза забавяне на продажбите - в сравнение с малкото възстановяване в САЩ. Tesla, въпреки трудностите, продължава да държи своите два звездни модела на върха. Model Y е най-продаваната електрическа кола в Европа през първите шест месеца на годината, доста по-напред от своите конкуренти. И то въпреки спада от 26% в сравнение с първата половина на миналата година. Следва го неговият „брат“, новият Model 3. МОДЕЛ ПРОДАДЕНИ БРОЙКИ

    1. Tesla Model Y 101 181 единици (-26% в сравнение с първата половина на 2023 г.)
    2. Tesla Model 3 58 400 единици (+37%)
    3. Volvo EX30 36 980 единици (нови)
    4. MG4 Electric 31 922 единици (+4%)
    5. Volkswagen ID.4 29 146 единици (-30%)
    Ей няма ли вече да фалира тая Тесла , аман , хахахахахха !!
  • 3 гост

    2 3 Отговор
    В Норвегия Тесла се разграбва като топъл хляб хахахах. Аз чакам доставката на втората си Тесла
  • 4 нова марка, първи модел

    6 3 Отговор
    само вътрешен пазар, за няколко месеца 100 000 бройки, ще плачат автопроизводителите по цялата планета и то скоро
  • 5 Дааам

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Мн ясно! Успех да намериш кола 500-1000 коня за по-малко пари от Model 3 Performance или PLAID, 4х4 с 2 багажника и 2лв/100 км.
    Полицаят казва: Заради многото консуматори в патрулките, се налагаше да работят нон-стоп на празен ход и всичко под капака се изпичаше за норматив, а колегите дишаха сгур непрекъснато. На всичкото отгоре даваме по 100 хил. долара за гориво, което е недопустимо! С Model Y Performance се родихме.

  • 6 12345

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Продажбите на Тесла в Германия за полугодие са паднали с 42% спрямо миналата година. Сваляй розовите очила Тесльо