1 Август, 2024 13:02 2 226 1

Kia подготвя евтин електрически седан

  • kia-
  • ev4-
  • ev3

EV4 ще наследи елементи от EV3

Kia подготвя евтин електрически седан - 1

Kia тества изцяло нов модел, който ще носи името EV4. Прототипът загатва за смел и аеродинамичен екстериор, който вероятно ще се отличава с характерната за Kia дизайнерска философия "Opposites United". Очаква се интериорът на EV4 да отразява минималистичния и технически ориентиран подход, наблюдаван в други скорошни електромобили на марката, като EV3 например.

Kia подготвя евтин електрически седан

Позициониран да се конкурира в разрастващия се сегмент на електрическите седани, EV4 вероятно ще споделя платформата и компонентите на задвижването си с Kia EV3. Това предполага фокус върху ефективността и пробега.

Въпреки че конкретните детайли за представянето и характеристиките на EV4 остават в тайна, първите проблясъци са безспорно обещаващи. Очаква се компанията да покаже серийния модел към края на тази или в началото на следващата година..


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отец Чапаев

    4 4 Отговор
    А бе какви са тия дизайнери, грозен сандък .