2 Август, 2024 11:20 823 1

Mitsubishi Outlander загатна за новата си визия

  • mitsubishi-
  • outlander-
  • evolution

Моделът пристига с нови технологии и PHEV задвижване

Mitsubishi Outlander загатна за новата си визия - 1

Mitsubishi ще направи фейслифт на популярния си SUV Outlander, като обновеният модел ще се появи в Япония тази есен. Въпреки че тийзър изображенията предлагат ограничени подробности, ясно е, че японският автомобилен производител се стреми към по-изтънчен и изискан външен вид.

Очаквайте фини промени в екстериора, включително свежа цветова палитра и преработени колела. Отвътре Mitsubishi обещава значително подобряване на качеството на интериора, подчертано от въвеждането на вентилирани седалки и по-голяма 12,3-инчова информационно-развлекателна система.

Хибридният задвижващ агрегат на Outlander също ще получи подобрения, като Mitsubishi намеква за увеличен електрически пробег и потенциално по-голяма мощност. Освен това сътрудничеството с Yamaha ще доведе до премиум аудиосистема, която добавя още едно ниво на лукс към SUV.

Макар че конкретните подробности за задвижването и подобренията в изпълнението остават оскъдни, обещанието за по-изтънчено изживяване при шофиране и увеличен електрически пробег подсказва, че Mitsubishi се стреми да засили привлекателността на Outlander на един все по-конкурентен пазар. Очаква се обновеният Outlander да се появи в шоурумите по-късно тази година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 не разбира

    2 0 Отговор
    В един сайт казват, че Ролс Ройс са продали повече бройки в БГ за тази година от Митсубиши. Бройката беше 6. Или е грешка или тези са фалирали. Но като гледам какви модели и задвижвания предлагат, нищо чудно да е вярно. А какво име беше Митсубиши преди 20 години.