23 Август, 2024 14:50 3 212 1

Най-голямата Cupra ще дебютира в началото на септември

  • cupra-
  • terramar-
  • tiguan-
  • vw

Аналогът на Tiguan ще се продава в Европа

Най-голямата Cupra ще дебютира в началото на септември - 1

Испанският автомобилен производител Cupra ще представи най-новото си творение - кросоувъра Terramar - на 3 септември. Този нов модел, изграден върху платформата MQB Evo на Volkswagen Group, е готов да предложи редица варианти на задвижване, включително plug-in хибридни варианти.

Най-голямата Cupra ще дебютира в началото на септември

Очаква се Terramar да се отличава със стилен дизайн, усъвършенствани технологии и комфортен интериор. По отношение на динамиката се очаква Terramar да предлага широка гама от варианти на задвижване, включително бензинови и електрически задвижвани варианти. Plug-in хибридните модели ще осигуряват комбинация от електрическа и бензинова мощност, целящи да предлагат баланс между ефективност и производителност.

Освен това Terramar ще бъде оборудван с разнообразни модерни технологии, включително функции за подпомагане на водача, информационно-развлекателни системи и възможности за свързване. Тези функции ще подобрят изживяването при шофиране и ще осигурят допълнително удобство за водачите и пътниците.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петък

    5 4 Отговор
    Влизаш в авточастите на Симеон и викаш искам биалетки за Терамар... А те ти викат:
    - А не искаш ли един шамар?