26 Август, 2024 12:29 1 800 6

Появиха се още снимки на новата Tesla Model Y

  • tesla-
  • model y-
  • model s-
  • model 3-
  • juniper

Очаква се премиерата да е през следващата година

Появиха се още снимки на новата Tesla Model Y - 1

Tesla се готви да пусне на пазара обновена версия на Model Y с кодово име „Project Juniper“. Въпреки че точните подробности за актуализациите остават в тайна, нови изображения подсказват за променен външен дизайн и потенциални подобрения в интериора.

Очаква се Модел Y Juniper да се отличава с преработена предна част, подобна на промените, наблюдавани при наскоро актуализирания Model 3. Освен това вероятно ще бъде добавена нова LED светлинна лента по цялата дължина на задната врата. Интериорът също може да получи актуализации с цел подобряване на комфорта, технологиите и цялостното усъвършенстване.

Очаква се актуализираният Модел Y да се появи в края на 2024 г. или началото на 2025 г. Въпреки че Tesla не е потвърдила конкретни промени, очаква се Model Y Juniper да надгради успеха на настоящия модел, предлагайки комбинация от производителност, пробег, технологии и стил.

Като цяло Model Y Juniper обещава да бъде привлекателна опция за тези, които търсят електрически SUV. Със своите актуализации и подобрения Tesla се стреми да запази позицията на Model Y като водещ претендент на конкурентния пазар на електромобили.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сектант

    8 13 Отговор
    Бъдещето е на електромобилите,трябва час по скоро димящите кадилници и бомбите с газови уредби да отидат в пунктовете за скрап.
  • 2 Аве

    6 5 Отговор
    Се таа, вече дори не са символ на джендъpгъзаpия и джендъpстатут и само задръстват улиците с безмислено големите си размери😉
  • 3 Симо

    7 9 Отговор
    Променяш дизайна на фаровете и на страничните огледала и опала, революционно нов модел! Тази май вървят по стъпките на Москвич и Лада!

    Коментиран от #4

  • 4 ТЕСЛА СЕРВИЗ БЪЛГАРИЯ

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Симо":

    С едва 4 модела от 10 години и достатъчно части на различни производители, това е най-ремонтопригодната марка на пазара. С фейслифтчета на всеки 3 години и спряни от производство модели още след първа генерация, останалите марки бълват еднодневки, които се правят гаранционно в официални сервизи и след това отиват на милостта на Неволята.
  • 5 гост

    3 3 Отговор
    Електромобилите превземат страна, в която 40% от хората нямат... електричествоЕтиопия забрани вноса на автомобили с ДВГ и заложи на изцяло на моблност с нулеви емисии . По-рано тази година Етиопия - страна с около 10 коли на 1000 души и слаба индустрия, изненада почти всички (включително повечето от своите граждани), когато обяви, че пълната забрана на вноса на автомобили с ДВГ ще влезе в сила на края на януари. Имайте предвид, че това беше забрана за почти всички видове внос на конвенционални превозни средства, а не за продажби или износ. Също така си струва да се отбележи, че в Етиопия имаше мита до 200 процента от цената на превозното средство за традиционни автомобили, внесени в страната, преди забраната да стане официална. Въпреки капацитета да генерира евтина възобновяема енергия от водни, вятърни и топлинни източници, основната причина на Етиопия за забраната беше да изпревари предстоящия преход към автомобили с нулеви емисии в по-богатите страни. Африканската държава просто не иска да се превърне в следващата Източна Европа - регион, в който употребяваните превозни средства изживяват последните си дни (обикновено без подходяща поддръжка) и в крайна сметка умират.
    Етиопия може да няма надеждна електрическа мрежа, която да достигне до всички нейни граждани, но няма достатъчно възможности за поддръжка, доставка и рафиниране на петрол и неговите производни. Бензинът и дизелът са скъпи за живеещите в Етиопия, а властите непрекъснато откриват незаконни

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Какво ти пука,ти нали живееш в Норвегия.Поздрави на Грета.