26 Август, 2024 17:49 1 062 2

Пожар унищожи няколко пикапа в завод на Rivian (ВИДЕО)

  • rivian-
  • пикап-
  • пожар-
  • пикапи

Инцидентът не е засегнал пряко производствената част

Пожар унищожи няколко пикапа в завод на Rivian (ВИДЕО) - 1

През уикенда в завода на Rivian в Нормал, Илинойс, избухва пожар, в резултат на който са повредени около 50 автомобила. Пожарът, който е започнал малко преди 21:45 ч. в събота, е потушен от пожарникарите до полунощ в неделя.

Пожарите в батерии могат да бъдат особено трудни за овладяване и съществува риск от повторно запалване. Причината за пожара в момента се разследва. Снимка от въздуха, направена след инцидента, разкрива размера на щетите, като няколко автомобила Rivian са сериозно обгорели. Макар да не е ясно дали някое от превозните средства се е измъкнало невредимо от пожара, вероятно цялата група ще трябва да бъде бракувана.

Пожарът подчертава потенциалните рискове, свързани с автомобилите, задвижвани с батерии, и значението на мерките за пожарна безопасност в производствените предприятия. Все още не е ясно как този инцидент ще се отрази на производствения график и дейността на Rivian.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоалетната хартия

    3 1 Отговор
    Застраховката покрива загубите от продажбата на дефектите им коли.....
  • 2 Хихи

    1 0 Отговор
    заблуден укристански дрон ?!