7 Октомври, 2024 10:21 1 175 8

Това странно Porsche е най-новата кола на Марк Зукърбърг (ВИДЕО)

  • марк зукърбърг-
  • porsche-
  • cayenne-
  • turbo-
  • turbo gt

Милиардерът е поискал „миниван“ на базата на кросоувъра

Това странно Porsche е най-новата кола на Марк Зукърбърг (ВИДЕО) - 1

Марк Зукърбърг за пореден път демонстрира склонността си към необичайни решения. Този път той е поръчал за съпругата си Присила Чан Porsche Cayenne, изработено по поръчка.

Дългото Porsche Cayenne, което виждате на снимките е снабдено с електрически плъзгащи се врати и разширено междуосие. Зукърбърг си сътрудничи с West Coast Customs, за да реализира тази визия. Поръчковият миниван се присъединява към колекцията му от автомобили, включваща 911 GT3 Touring и Cadillac CT5-V Blackwing.

Най-бързата версия на германския SUV, който вече се е преобразил в миниван, носи означението Turbo GT и разполага с 631 конски сили и 849 нютон метра. Те са генерирани от 4.0-литровия бензинов мотор, който можем да намерим и в стандартното Turbo на Cayenne. Не се съобщава дали има промени под капака, но дори и да няма такива, можем да сме сигурни, че двигателят осигурява достатъчно мощност за спокойни семейни пътувания.

Въпреки че точната цена на поръчковия миниван Porsche Cayenne остава неразкрита, тя вероятно ще бъде значително по-висока от базовата цена на обикновения модел. Тази екстравагантна покупка допълнително затвърждава репутацията на Зукърбърг като колекционер на уникални автомобили, а също така и на смелите му решения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прилича на собственика

    9 0 Отговор
    И на жена му
  • 2 така

    4 0 Отговор
    Мъка, мъка, мъка. Не е лесно да си ултрабогат, направо си е нещастие.
  • 3 Директора

    5 0 Отговор
    Ще си потъча всичко. Все пак управлява най-голямата мрежа за подслушване в света!
  • 4 фен на опел

    3 0 Отговор
    рано или късно всеки стига до истината - порше.
  • 5 хаха

    1 0 Отговор
    Ама как така купува бензинова кола? Нали беше за спасяване на природата и хората да спират да карат коли или да минат на електрокари? Утре ще дадат и как яде пържоли, докато за стадото препоръчва скакалци...
  • 6 Ауто Билд

    1 0 Отговор
    ЗАЩО ни карат нас да си купуваме електрически и да седим върху батерия буквално и да се подлагаме на вредно електромагнитни излъчване ? Такрикатчетата си вземат безнинови , че и 4 литров си взел .Мъск и той щото е неумен кара бензинова .
  • 7 089954

    1 1 Отговор
    Точно защото подслушва целия свят си е купил безнзинов дзвер ! Този човек има акъл в главата си !
  • 8 Механикът

    0 0 Отговор
    Ми Мерцедеса w140 излиза в повече отношения по-практичен и удобен. И без толкова технологии и електроники по таблото.