Last news in Fakti

27 Май, 2014 13:02 4 534 1

C-Klasse става купе с 4 врати

  • mercedes-benz-
  • c-klasse

Ръководството на Mercedes-Benz разглежда възможността да обогати гамата на C-Klasse с нова модификация със скосена линия на покрива. Ако бъде одобрено, купето с четири врати ще заеме нишата между CLA и CLS, съобщава шефът на развойния отдел на компанията Томас Вебер пред AutoExpress.

Според Вебер марката разполага с излишен ресурс след разширяването на производствените мощности, който може да бъде оползотворен за още един вариант на C-Klasse. Конкурентите от Audi и BMW предлагат такива модификации на моделите си от долния сегмент на средния клас.

Новото поколение на C-Klasse дебютира в края на декември миналата година. Този месец бе представено и комбито, а в момента Mercedes-Benz тества купе и кабриолет на базата на модела.

C-Klasse W205 се оборудва с бензинови и дизелови двигатели с мощност от 115 до 333 к.с. Гамата ще бъде обогатена и с две хибридни версии - C 300 BlueTEC Hybrid със системна мощност 231 к.с. и C 350 Hybrid с шестцилиндров бензинов двигател с 279 коня.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 3 Отговор