Last news in Fakti

19 Септември, 2014 12:37 2 262 4

Ловът като страст и бизнес в „Наслука, лов, риболов и спорт“

  • иец-
  • наслука, лов, риболов и спорт-
  • изложение
Ловът като страст и бизнес в „Наслука, лов, риболов и спорт“ - 1

Това определено не е за всеки. Въздухът е много разреден, снегът е два метра дълбок, а ти вече пет дни обикаляш в търсене на този глиган и спиш в малка, тясна и неудобна палатка. В един момент дори си задаваш въпроса: „Защо се подлагам на това?“

„Подлагащите се на това“ обикновено са силни, спокойни, самоуверени и уравновесени хора – изглеждат като пълната противоположност на типа търсачи на силни усещания. И въпреки това именно силните усещания са нещото, което ги тегли към лова и ги кара да тръгнат след глигана с оръжие в ръка.

Изложението „Наслука-лов, риболов, спорт е събитието, което може да подготви всеки ловец за неговата страст – както чрез продукти на лидерите в оръжейния бранш, така и със семинари, демонстрации и изложби, свързани с лова. Освен това есенното издание се провежда точно преди откриването на ловния сезон за едър дивеч, което го прави особено ценно за търсачите на силни усещания.

На 25 септември

По време на изложбата ще се проведе и семинар,организиран от Асоциацията на любителите на оръжия, събитието има за цел да бъдат обсъдени актуални въпроси, бъдещи проекти и проблеми за разрешаване в бранша, като ще бъде отворена и свободна дискусия. В него могат да участват всички членове на Асоциацията, симпатизанти и заинтересувани от темата, като по време на семинара ще се раздадат членските карти на новоприетите членове.Желаещите да участват да пуснат e-mail на [email protected] до 22.09.2014 г., с цел договаряне на зала с необходимия капацитет. Участието в семинара е безплатно.

Повече информация за изложба „Наслука – Лов, риболов, спорт“ можете да откриете в сайта на Интер Експо Център, както и в социалните мрежи Facebook иGoogle+.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Да убиваш за удоволствие, а не за осигуряване на "насъщния", за мен това е признак на избиване на комплекси или наличие на психично отклонение...

    Коментиран от #4

  • 2 ТТТ

    0 0 Отговор
    Жулиш свинско,пилета т.н. ама знаеш да плямпаш.Лицемери........
  • 3 Хрисофор Карамфилов

    0 0 Отговор
    За тези,дето имат грешна представа за лова и ловците. Момчета лова е занимание свързано с опазване на животните и природата,а след това с развъждането на полезният дивеч и унищожаването или намаляването на вредният дивеч,като всичко това се прави на доброволни начала,със собствени средства.Това да си ловец,значи да си приел да получаваш,10-то кратно по малко от колкото си дал,а не като в магазина,на нас често един кг.месо има три цифрена стоиност,като разликата остава в помощ на животинките. Ловците един ден ще ви спасяват задниците,при една евентуална воина ,конфликт или природно бедствие,защото са по многоброѝни и по подготвени от армията на БГ. Не случаѝно наѝ-добрите снаиперисти от воините са били преди това ловци,като Симо Хаюха,Семен Номоканов,Василиѝ Заѝцев.
  • 4 ловец

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Монго":

    Коментари от ловци,а не от зелени пъпеши!