2 Октомври, 2014 14:06 1 464 0

Остават 10 дни до COPI'S – запазете датите в календара си – 8 -10 октомври

  • иец-
  • copi's-
  • изложение
Остават 10 дни до COPI'S – запазете датите в календара си – 8 -10 октомври - 1

Вече можете да напечатате мебелите си с уникален ваш дизайн. Можете да видите демонстрация на популярния 3D печат като ви бъде отпечатана собствената фигура на 3D принтер или да видите как вашето лого или снимка изглеждат върху шоколад.

Всичко това - по време на най-голямата специализираната изложба за рекламни и печатни комуникации в Югоизтоня Европа ще се проведе от 8 до 10 октомври 2014 г. в Интер Експо Център – София.

В2В форумът събра специалистите в производството, дистрибуцията и търговията с печатна, светлинна, външна и сувенирна реклама. Организатори се Интер Експо Център и Прим дизайн.

Кои са интересните акценти на изложението, ако сте рекламна агенция или работите в областта на маркетинга, интериорния дизайн и архитектурата:

Не пропускайте да посетите COPI'S, за да видите демонстрация на все по-популярния 3D печат и как се правят фото фигури на хора и предмети. Запознайте се с лентикулярния печат в голям формат с размери до 120х180см. Ще можете да видите и да пипнете печатни графики с илюзия за дълбочина (3D ефект) и  изображения с движение (анимация).

Вече можете да превръщате всяка стена и повърхност в офиса и дома в пишеща дъска с помощта на магическата боя Smart Wall Paint. Идеално решение за места за презентации, учебни центрове, зали за събития. И за да се убедите сами, че печатът предлага почти неограничени възможности, ще можете да видите приложенията му в текстила и интериора – вече можете да печатате не само тениски, но и всичко в интериора – на практика всяка стая в дома може да бъде обогатена с печат, според вашия вкус – тапети, вратички на кухни, легла, гардероби, душ кабини и т.н.

Разбира се, по време на  COPI'S ще бъдат представени и традиционните сувенири, корпоративни подаръци и календари, които се поръчват в края на всяка година. За търсещите луксозни и нестандартни подаръци за партньори и клиенти ще бъдат показани брандирани сладки изкушения – шоколад с обемни лога, бонбони и бисквити. Разбира се, не са пропуснати и специалните напитки, които можете да персонализирате за своите клиенти.

Само по време на изложбата ще получите специални цени и отстъпки от фирмите изложители.

Входът на изложението е безплатен.

Вижте всички подробности на сайта на изложението: http://www.copi-s.com/bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА