Last news in Fakti

28 Октомври, 2014 09:15 979 0

Има и кратък път за бизнес на Изток

  • иец-
  • изложение-
  • месомания-
  • светът на млякото
Има и кратък път за бизнес на Изток - 1

Обясним е стремежът на всеки бизнес да се разширява и да има силни пазарни позиции. Мотивиран е да открива нови партньорства, да надскочи границите и да стане част от глобалния корпоративен свят. Гледа във всички посоки и търси нови ниши за развитие. Гледа и на Изток, но дистанцията е голяма, дистанцията е фактор.

Тази есен бизнесът може да извърви кратък път за среща с източния свят - да срещне колеги и партньори от хранителната индустрия на Китай.

Краткият път е до Интер Експо Център – София. Защото за първи път китайски производители и дистрибутори ще се представят на международната изложба ИНТЕРФУД&ДРИНК  с колективен щанд (5-8 ноември).

За китайската продукция и интересите за партньорство ще научим повече от експонатите на компании за зърнени, органични и консервирани храни, олио, ингредиенти и други изделия. Участват и компании за селскостопанска техника.

Информация за ИНТЕРФУД&ДРИНК и за другите изложби за храни и напитки МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК и САЛОН НА ВИНОТО следете на www.food-exhibitions.bg и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА