Last news in Fakti

5 Декември, 2014 16:05 1 721 3

Фейзи Бекир е назначен за заместник-министър на финансите

  • фейзи бекир-
  • финанси-
  • фейзи бекир

Министър-председателят Бойко Борисов, по предложение на министър Владислав Горанов, назначи Фейзи Бекир за заместник-министър на финансите, съобщиха от пресслужбата на правителството.

В момента г-н Бекир е заместник-областен управител на Кърджали.

Преди това е бил директор на застрахователна агенция „Евроинс“ АД, Кърджали. Избиран е два пъти за общински съветник от ПП ГЕРБ в местния Общински съвет.

Бакалавър е от Икономическия факултет на Истанбулския университет. Магистър е по европейски фондове и програми от Аграрния университет в Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аз

    0 0 Отговор
    Дали ще е ДПС или ГРОБ във власта все турци ще са министри.
    Лека им пръст на Левски,Ботев и всички хора,които вече безмислено са си дали живота за тоя гнил народ.И както беше казал поета-"не народ а мърша"

    Коментиран от #2

  • 2 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "аз":

    явно нищо за левски не си чел.прочети ,ще се учудиш, че той е искал държава с равни права и за българи и за турци!

    Коментиран от #3

  • 3 Japoneze

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Десислава Димитрова":

    Деси,аз съм чел достатъчно за Левски,да така е-но турците като стъпят във властта,ще видиш ти едни "равни "права.Още не са толкова много-а вече заеха възлови места във властта!
    Така се губи постепенно- малко,по-малко,неусетно-току виж не те взели на работа защото не знаеш турски език!Тогава ще видиш турското тълкуване на "равни права"!И сега си назначават само техни хора навсякъде,за тях хляб ще има,а ние ще се превърнем пак в "рая".
    Чок Гюзел да ти е деня,кадън!