Last news in Fakti

27 Декември, 2014 11:53 2 175 0

Boxing day предизвика стрелба в канадски мол

  • boxing day-
  • разпродажба-
  • магазин
Boxing day предизвика стрелба в канадски мол - 1
Снимка: AP/БТА

Boxing day е денят след Коледа, когато големите вериги магазини по цял свят разпродават стоката си с намаления. Отстъпката може да достигне до 90%. В Лондон не само британци, но и много туристи окупираха входовете на моловете още в 22.30 часа снощи, за да са първи при отварянето. Служители на по-луксозните магазини като Harrods например, раздаваха цяла нощ кафе, чай, какао и одяла на шопинг маниаците. Британската столица очаква оборотът от продажбите да бие миналогодишният.

В Канада на boxing day се стигна и до престрелка. Неизвестно лице е стреляло в Tanger Outlets в Отава. В резултат на престрелката е пострадал един човек. Той е отведен в болница без опасност за живота. По предварителна информация става дума за конфликт възникнал между клиенти за определена стока. По случая са задържани двама души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА