29 Декември, 2014 17:59 871 0

Платиха забавените заплати на миньори

  • миньори-
  • забавени-
  • заплати

След предприети от страна на Министерството на енергетиката мерки и проведени разговори между министър Теменужка Петкова и ръководството на мина "Чукурово", днес на служителите са изплатени забавените възнаграждения за месец октомври, съобщиха от министерството. Въпреки затрудненията в минната дейност на дружеството, заплатите на служителите трябва да бъдат регулярно изплащани, подчертава енергийният министър.

Пред министър Петкова, ръководството на мината е поело ангажимент още в началото на януари да изплати и дължимите суми за месец ноември на миньорите. Тя увери, че ще продължи да следи казуса, за да получат миньорите възнагражденията за положения от тях труд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА