Last news in Fakti

7 Януари, 2015 15:53 1 546 0

Сметките за ток отчитани в срок

  • сметките-
  • ток-
  • отчитани-
  • срок

Това показва проверка на Министерството

Извършената проверка в електроразпределителните предприятия показва, че в над 99% от случаите сметките за ток се отчитат в рамките на 31-дневния период, съобщи министърът на енергетиката Теменужка Петкова на днешното правителствено заседание. Тя посочи, че отчитанията, извършени в рамките на 32-ия, но не по-късно от 35-ия ден, е под 1 процент, което е добър показател.

„Поддържаме добра комуникация с електроразпределителните предприятия. Информирала съм ги, че този контрол ще бъде ежемесечен от страна на Министерството на енергетиката”, каза Теменужка Петкова. Тя отбеляза, че дружествата са изпълнили поетия преди празниците ангажимент да създадат такава организация на работа, че отчитането да бъде извършено по време на почивните дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА