Last news in Fakti

2 Февруари, 2015 14:35 1 373 0

Как да участваме в двустраннни бизнес срещи на MachTech&InnoTech

  • иец-
  • machtech&innotech-
  • бизнес

Международното събитие ще се проведe на 12 март

Как да участваме в двустраннни бизнес срещи на MachTech&InnoTech - 1

Регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking, които ще се проведат по време на MachTech&InnoTechвече е отворена. Срещите са на 12 март във втория ден на изложението за индустриална техника, а крайният срок за кандидатстване е 28 февруари. Организират се за трета поредна година със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.

Защо да участвам?

MachTech&InnoTech e единственият бизнес форум в страната, по време на който се провеждат двустранни бизнес срещи в сектора.В рамките на един ден събитиетодава възможност за осъществяването на над 100 срещи между заинтересованите компании. Представянето на участниците се допълва и от екип от експерти, който е на разположение през цялото време.

През 2014 г. близо 60 компании от секторите металургия, машиностроене, пластмаси и полимери и в сферата на услугите участваха в събитието, като се включиха фирми от Англия, Турция, Италия, Гърция и Сърбия.

Как да се регистрирам?

Регистрация за срещите може да направите онлайн на уебсайта на събитиетоhttps://www.b2match.eu/imm2015. Нужно е да попълните контактни детайли и данни за фирмата и лицето, което ще участва в срещите, както и да изберете в коя от двете B2B сесии(сутрин и следобяд) желаете да вземете участие или в двете.

Следващият етап е да попълните описание на фирмата, сфера на дейност и необходимите детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници. Тогава ще изберете и местен EEN партньор, който ще випомага в комуникацията по време на събитието - например Българска стопанска камара.

След като се регистрирате, трябва да създадете корпоративен профил с описание на продуктите и услугите, които предлагате, и вида партньорство, което предлагате или търсите. Създаването на фирмен профил е важно, защото той ще бъде вашето представяне пред останалите участници.

Финалният етап от програмата е да заявите срещи с компаниипо ваш избор и съответно да отговорите на поканите към вас. След крайния сроквсеки участник може да намери финалния график на събитието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА