Last news in Fakti

20 Март, 2015 01:33 1 244 0

Египет привлича руски туристи с пирамиди и дворци

  • египет-
  • руснаци-
  • туристи-
  • пирамиди-
  • луксор

По груби оценки на туроператорите обикновено стойността на туровете в Египет е съставена 70% от хотелски услуги и 30% от самолетни билети

Египет иска да привлече повече руски туристи като  разнообрази предлаганите туристически пакети с  посещения на пирамидите в Гиза, дворците в Луксор, музеите в Кайро, храма в Карнак и други.
Това става ясно от съобщение на египетското  министерство на туризма.

В момента руснаците предпочитат да летуват ол  инклузив на курортите край морето.
В края на миналата година хотели в Египет свалиха  с 20% цените за почивка на руснаци заради резкия  отлив на туристите поради срива на рублата.  Кризата беше съпроводена и с фалита на някои  туристически компании. Това доведе до 50% свиване  на ранните записвания.

По груби оценки на туроператорите обикновено  стойността на туровете в Египет е съставена 70% от  хотелски услуги и 30% от самолетни билети.

С новите маршрути Египет се надява  бъде повторен  рекордът от 2010 г., когато  около 3 млн. руснаци  почиваха  в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА