Last news in Fakti

29 Септември, 2015 14:37 1 229 0

Унгария e страна партньор на международната изложба за храни и напитки Интерфуд & Дринк 2015

  • иец-
  • изложение-
  • храни-
  • напитки

Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното и Интерфуд&Дринк ви очакват от 11 до 14 ноември

Унгария e страна партньор на международната изложба за храни и напитки Интерфуд & Дринк 2015 - 1

Най-големите изложения в България, посветени на хранително-вкусовата промишленост - Месомания, Светът на млякото, БУЛПЕК, Салон на виното и Интерфуд&Дринк, ще се проведат от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център - София. Тази година Унгария ще бъде страна партньор на изложбата за храни и напитки Интерфуд&Дринк , съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

През последните няколко години се наблюдава тенденция чуждестранните фирми да се представят чрез колективни участия, които дават възможност за активизиране на бизнес отношенията, за обмяна на опит и добри търговски практики. Водени от желанието тази тенденция да се развива, миналата година за първи път организаторите поставиха началото на инициативата за страна партньор на изложба Интерфуд&Дринк , която за 2014 г. беше Италия. Тази година Унгария подкрепи инициативата, като проектът се реализира с активното съдействие на Унгаро-Българската Стопанска Камара със седалище Будапеща. Участието на компании от Унгария в изложбата е традиционен, но тази година интересът от унгарския бизнес е още по-голям. Изложбените площи активно се запълват, което е предпоставка изложителите да направят повече успешни контакти. Засилването на международното участие на изложбата създава условия за намиране на нови партньори и пазари.

Всяка година изложбите са платформа, която обединява водещи браншове в хранително-вкусовата индустрия в България – месопреработватели, млекопреработватели, хлебопроизводители и сладкари, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци, биопроизводители и други. И тази година се предвиждат редица събития – конференции, демонстрации, презентации, конкурси, които ще привлекат повече посетители.

През миналата година посетителите имаха възможността да се запознаят с богата палитра от храни, напитки, хранителни добавки, суровини, консумативи, модерни методи за опаковане и етикетиране, технологии за производство, преработка и съхранение. 16 472 посетители се срещнаха с 374 изложители, представящи продуктите на 348 фирми.

Петте изложби в хранително-вкусовата промишленост се провеждат паралелно с изложението за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване СИХРЕ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА