Last news in Fakti

1 Април, 2016 10:49 1 698 0

40% ръст на компаниите на MachTech&InnoTech Expo 2016

  • иец-
  • изложение-
  • machtech&innotech expo

Иновативните софтуерни продукти ще движат сектора през следващите години

40% ръст на компаниите на MachTech&InnoTech Expo 2016 - 1

Над 40% ръст на компаниите на водещото изложение за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo отчитат организаторите от Интер Експо Център тази година. От 5 до 8 април в Интер Експо Център бизнесът ще предложи богата палитра от нови машини и иновативни технологии с високо качество. През 2016 г. интересът към изложението е изключително голям. Това се дължи на участието на нови търговски компании. Но също и на повече български производители, които се включват с финансово подпомагане от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия. Агенцията за пръв път подкрепя участието на български производители от сектора на изложение в България.

Иновациите тази година са свързани главно с автоматизирането, роботизирането, цифровизацията на процесите в индустрията.

Най-новото цифрово управление на машини

Водещи компании ще представят нови системи за цифрово програмно управление. Само на изложението посетителите ще видят най-новото цифрово управление на машини HAAS, с което ще се произвеждат всички машини на компанията след средата на 2016 година. На цифровото управление залагат и от ЕСД България. С него се постига подобряване ефикасността на обработка и качество на детайлите чрез използване на многобройни функции като оптимизирано управление на движение при обработка, графични 3D симулации и др. С тях се намалява рискът от грешки, процесите в машината могат да се оптимизират още преди започване на работа. Други новости на изложението са свързани с напредъка на приложенията в индустриалния софтуер. Интегрирането на иновативни софтуерни продукти драстично подобрява ефективността на производствените процеси, прави бизнеса по-конкурентоспособен, спестява средства и се превръща в незаменим инструмент за растеж.

Пряка връзка с новите технологии

Благодарение на богатата съпътстваща програма посетителите ще се докоснат до най-новите технологии на компаниите от сектора. На MachTech&InnoTech Expo 2016 компаниите ще засегнат възможностите на 3D сканирането- оптимизация и дизайн- реални процеси и приложение на 3D технологиите. Ще се обсъдят предимствата на метрологичния софтуер при отични и многосензорни измервателни машини. Сред темите са също проблемите на ръста в производството, връзката между енергийната ефективност и автоматизацията. Ще се представят възможностите на приложенията за механизирана обработка на детайлите. Водещи компании ще обявят плановете си за разрастване и създаване на нови технологични звена.

MachTech&InnoTech Expo продължава да се разраства

На изложението ще бъдат представени едни от най-големите български и международни компании като VSK Kentavar, DF Bulgaria, Balkancar Record, Еuromarket Metal, Теximp, Bimex, Аramet, Hofmann Consult и др.

MachTech запазва своята тясна специализация в областта на металообработването и металорязането, повърхностната обработка, заваръчната техника, инструменталното оборудване, индустриалните мрежи и софтуер. Стартиралото преди година издание на InnoTech ще продължи да се разраства и през 2016 г. с акцент върху електрониката, роботиката, 3D принтирането и електрическата мобилност.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo ще се проведе и 44-ото издание на изложението за контролно-измервателна апаратура, аналитичнo, лабораторно оборудване и електроапаратура Булконтрола. От 5 до 7 април ще се състои и единственото изложение за водния сектор в България ВОДА СОФИЯ 2016.

Повече за новостите и съпътстващата програма на MachTech&InnoTech Expo 2016 може да научите на: http://machtech.bg/bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА