Last news in Fakti

8 Юли, 2016 05:45 2 125 5

Мотори и каравани с месечна застраховка

  • мотори-
  • каравани-
  • месечна-
  • застраховка
Мотори и каравани с месечна застраховка - 1
Снимка: БНТ

Собствениците на мотори, каравани, кемпери и други да сключват срочна “Гражданска отговорност”. Това предлагат Делян Добрев и депутати от ГЕРБ и Петър Славов и Мартин Димитров от РБ с промени в Кодекса за застраховането.

В момента полицата може да е за 1 година. Ако промените бъдат приети, минималният срок ще е един месец. Добрев обясни пред “24 часа”, че целта на промените е да не се плащат големи суми за годишна полица, след като превозните средства се ползват сезонно. Щяла да се избегне и дерегистрацията, тъй като при подготовката за сезона нямало как да се забрави за застраховката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Янко

    1 0 Отговор
    И съответно месечната застраховка, ще струва колкото годишната както е при винетките. Параграф 22. Важното е да има избор.
  • 2 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    КОГАТО АДАША Е НА ВЛАСТ СЕ ЧУДИ ОТ КЪДЕ ДА СМУЧЕ НАРОДА И НИКОЙ ДРУГ.ЩО НЕ ГОВОРИ НЕЩО ЗА БОЯНА СИМЕОНОВО ДРАГАЛЕВЦИ ХВАНАЛИ СЕ ЗА МОЕТО 50 КУБ. МОТОРЧЕ КОЕТО ГО КАРАМ САМО В КВАРТАЛА НО ИДЕЯТА НА АДАША Е ДА СЕ Е..БЕ МАЙКАТА НА НАРОДА ДА НЕ МИСЛИ ЗА ДРУГО . НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАТЕ И МИНИСТРИТЕ МУ СЕ ДЪРЖАТ НАГЛО И ЛЪЖАТ БЕЗОБРАЗНО ПРОСТО СПОРЕД МЕН СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С МАЛКО ОСТАНАЛИЯТ НАРОД.
  • 3 гост

    1 0 Отговор
    И защо трябваше да се променя стария вариант тогава? Не са ли малоумни ходове това? Те на картофи ли го обясняват или на мислещи хора?
    Сега единственото сигурно нещо е, че са занимали народа с излишни безумици, дебати и огромни разходи буквално на вятъра. С такава администрация всичко трябва да върви по вода, да няма неясноти, всичко да се обясява разбираемо. Некадърни са и не заслужават да са повече от общи работници на нивата.
    Факт, че няма кандидат-президенти, а остават по-малко от 3 месеца. Факт, че ни занимават умишлено с простотии, за да отбият вниманието от големите кражби, далавери и гласенета.
  • 4 1234

    1 0 Отговор
    Абе мърморите против ГЕРБ,ама пак ще гласувате за тия тикви.Видяхме ги всичките какви са,до един са крадци и мошеници.Хайде бе да не гласуваме за ГЕРБ да не гласуваме за никоя партия която е била на власт или нейните лидери са били някога на власт.Да изберем само хора които познаваме ,не са били във власта,хора знаещи млади ,а от старите муцуни да не се допуска никой и ако случайно някой се промъкне във властта да се изгонва моментално и на съд.Нека извикаме за съдии специалисти от Китай.Аз вярвам,че ако не допуснем хора от досегашните политици работата ще потръгне.

    Коментиран от #5

  • 5 бай Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "1234":

    Най добре е да извикаме за съдия нашия приятел Ким Чен Ун! Тогава гарантирам,че нещата бързо , ще потръгнат!