10 Ноември, 2016 11:29 1 507 0

Над 200 двустранни бизнес срещи в ИЕЦ

  • иец-
  • бизнес-
  • срещи

120 компании от 16 държави ще участват във Food4life

Над 200 двустранни бизнес срещи в ИЕЦ - 1

Днес, на 10 ноември, за първа година в Интер Експо Център се организират двустранни бизнес срещи за компании в хранително-вкусовата и хотелиерската индустрия. Организатори на мащабното събитие са Българската стопанска камара, Интер Експо Център и най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network. Събитието е безплатно за всички фирми в бранша.

„Повече от 200 двустранни бизнес срещи на 120 компании от 16 държави ще бъдат осъществени за един ден по време на Food4life. Това превръща събитието в най-мащабното в страната”, коментират от БСК.

Преобладаващи са фирмитеот България - близо 80 участници. След тях се нареждат делегациите на  Италия, Полша и Грузия.

„Двустранните бизнес срещи дават възможност в рамките на един ден фирми да създадат бизнес контакти с местни и чуждестранни партньори или да участват в проекти, финансирани от ЕС“, смята управителят на ИЕЦ Ивайло Иванов.

Тази година над 420 фирми ще участват в най-големите изложения в хранително-вкусовата промишленост - Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд&Дринк и  Сихре в хорека сектора. Освен бизнес срещите и разнообразие от продукти, машини и технологии, изложенията предлагат богата програма от демонстрации, състезания, презентации и семинари.Очаква се събитието да бъде посетено от над 20 000 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА