Last news in Fakti

1 Юни, 2017 16:49 839 0

ТОП работодатели за седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • предложения-
  • фирми
ТОП работодатели за седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Юни е месецът преди големите отпуски. В същото време е един от месеците, през които продължава активното търсене на служители. Някои компании решават именно преди летните отпуски да назначат хора, тъй като преценяват, че ще могат да отделят повече време за обучение, а други търсят служители с временна заетост. Ето и ТОП компаниите за месец юни:

Джъмбо

ТОП работодатели за седмицата

Магазинът за играчки Jumbo е създаден през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се превръща в любимо място за малки и големи и всички онези, които обичат игрите и осъзнават необходимостта от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo притежава верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да започнат работа и с помощта на системата за разширено обучение да достигнат до една от многобройните позиции, които се предлагат.

Вижте свободните позиции на Джъмбо

Емералд Хоспиталити

ТОП работодатели за седмицата

“Emerald Beach Resort & Spa" е разположен в Равда и е един от най-вълнуващи български черноморски курортни селища. Стремежът на компанията е да осигури отлични условия за своите гости, които да надминат техните очаквания. Поемаме сериозната отговорност да планираме бъдещото си развитие и да продължим усъвършенстването на предлаганите услуги. Насърчаваме служителите си да се обучават и усъвършенстват, за да създадем една приятно, защитено и щастливо обкръжение.

Вижте свободните позиции на Емералд Хоспиталити

Staffline Recruitment Limited

Компанията е една от най-големите, осигуряващи работна ръка във Великобритания в секторите селско стопанство, логистика, транспорт, електронна търговия, производство, месопреработка и обработка и пакетиране на храни. Мисия на компанията е създаването на най-надеждната работна сила в страната и превръщането й в лидер в създаването на нови възможности и работни места за търсещите работа.

Вижте свободните позиции на Staffline Recruitment Limited

TBI Bank

ТОП работодатели за седмицата

Банката е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдената на българския пазар марка TBI Rent, както и клона на банката в Румъния. Една от най-ефективните, добре управлявани и бързо развиващи се банки на пазара. Банката е в топ 10 по печалба и номер 1 по възвръщаемост на активите и собствения капитал. TBI Bank има над 60 офиса в България и в Румъния с над 1400 служители.

Вижте свободните позиции на TBI Bank


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА