Last news in Fakti

6 Юли, 2017 17:56 5 936

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • фирми-
  • позиции-
  • работа
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

Строителството, телекомуникациите и автомобилите са браншовете, в които активно се търсят служители в началото на юли. В преобладаващата част от случаите става дума за постоянна заетост. Продължава наемането на специалисти в IT сектора. Търсенето от големи международни компании, които оперират главно в Европа и САЩ.

Порше Интер Ауто БГ ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Порше БГ е дъщерна фирма на австрийския холдинг Porsche Salzburg, една от най-големите европейски компании за търговия с нови автомобили с централа в Австрия. Компанията има представителства в повече от 20 държави в Централна и Югоизточна Европа, включително и в Китай, Колумбия и Чили. На българския пазар Порше стъпва преди 10 години. Освен работа в утвърдена компания Порше БГ предлага възможност за професионално развитие, обучение и повишаване на квалификацията, социални придобивки, информационна и материална обезпеченост.

Вижте свободните позиции на Порше Интер Ауто БГ ЕООД

Еъркон ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата разполага с дългогодишен опит в сферата на климатичната, вентилационната, отоплителната и хладилната техника. Извършва внос, проектиране, продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатични, вентилационни, отоплителни и хладилни инсталации.

Вижте свободните позиции на Еъркон ЕООД

Евронет България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанита работи в сферата на телекомуникациите. Функционира на българския пазар от 1997г.. В София предлага достъп до интернет за частни и корпоративни клиенти, както и доставчици на едро. В голямата гама услуги предлагани от нас има още интерактивна цифрова телевизия с най - високото качество и екстри на пазара, колокиране на сървъри, виртуални сървъри, МАН пренос и много други.

Вижте свободните позиции на Евронет България ЕООД

Онборд АД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е лидер в B2B & B2C Telemarketing и Call Centre проекти не само в България, но и в чужбина. Офисът в София е събрал висококвалифицирани служители и предлага услуги на над 20 езика. Компанията има богат опит в мултикултурните програми, както и подход към индивидуалния бизнес на всеки пазар.

Вижте свободните позиции на Онборд АД

СВН Инженеринг ООД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е с дългогодишен опит в проектирането, производството и монтажа на метални конструкции и изделия от черна и неръждаема листова и профилна стомана за битови, търговски и промишлени нужди. Фирмата е специализирана в производството на дизайнерски метални изделия и конструкции по индивидуален проект.

Вижте свободните позиции на СВН Инженеринг ООД

Марс Армор ООД

ТОП работодатели на седмицата

Международната компания се занимава с производство на средства за
лична балистична защита. Продукцията на фирмата е добре позната на световния пазар. На своите служители фирмата предлага работа с много добри условия на труд, в динамична среда с екип от професионалисти и възможност за професионално развитие.

Вижте свободните позиции на Марс Армор ООД

Триксир АД

ТОП работодатели на седмицата

Фирмата е част от групата One Point. Предлага на своите клиенти уникални продукти в игралната индустрия. Основната ни мисия е улесняване на творческия процес. Наема програмисти с цел развитие на дейността си в Европа и САЩ. Дава възможност за израстване в кариерата в рамките на компанията One Point.

Вижте свободните позиции на Триксир АД

Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Глобална организация за трансформация на процеси, която предлага интегриран пакет от бек-офис и фронт-офис услуги, поддържащи целия клиентски цикъл. На глобално ниво компанията е една от най-големите за трансформация на процеси, обслужваща клиенти във всички основни индустриални вертикали. На своите служители компанията предлага конкурентна заплата и атрактивна бонусна система, допълнителен социален пакет, включващ здравно осигуряване, ваучери за храна, допълнителни средства за транспорт, карта за отстъпки в магазини, обучения, базирани на водещи световни стандарти.

Вижте свободните позиции на Съдърланд Глобъл Сървисиз България ЕООД



Свързани новини