ТОП работодатели на седмицата

Публикувана: 11 Август, 2017 13:51
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3421
ТОП работодатели на седмицата
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ

Компании в областта на търговията са сред основните работодатели, които търсят служители в началото на август. Повечето от тях са представители на чуждестранни компании. Обучението и възможностите за развитие са двете предимства, които ще получат одобрените кандидати.

СиТийм ЕООД

Компанията е създадена по един от най-успешните бизнес модели в областта на управления и развитие на човешките ресурси в България. Съчетава едни от най-добрите международни практики, спецификите на местния пазар и познаване на цялостния процес при управлението на човешкия капитал.

Вижте свободните позиции на СиТийм ЕООД

Триумф Интернационал (София) ЕООД

Компанията датира от 1886 г., когато Johann Gottfried Spiesshofer и Michael Braun основават водещата луксозна марка за бельо. С едва 6 шевни машини и 6 служители, двамата визионери стартират компанията с името Spiesshofer & Braun.

Вижте свободните позиции на Триумф Интернационал (София) ЕООД

Самап ЕООД

Компанията работи активно в областта на глобалните разплащания. Целта на й е да улесни електронните разплащания, които се реализират чрез смартфони и лаптопи чрез дебитни и кредитни карти. Дейността на „Самап” започва през 2012 г. и към момента работи в 26 държави, включително Великобритания, Германия и Бразилия. Екипът й наброява над 400 служители.

Вижте свободните позиции на Самап ЕООД

Семисул БГ ЕООД

Посредническата агенция по наемане на работа за други държави с изцяло безплатна услуга към кандидатите прилага персонален професионален подход към кандидатите за обявените свободни позиции на база тяхната квалификация и професионален опит. Предлага информация и консултиране на кандидатите относно офертите на фирмите работодатели, местоработата, условията на труд, възнаграждение, настаняване, обичаи и култура, трудово законодателство на приемащата държава. Коректно, открито и професионално отношение към всички.

Вижте свободните позиции на Семисул БГ ЕООД

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Компанията е основана през 2003 г. Специализирана е в технологии за повърхностна обработка на дървесина, както и в консерванти и технологии за импрегниране на дървесина чрез високо налягане. Представител е за България на Lonza Wood Protection, Великобритания - световен лидер с повече от 80 години опит в разработването на технологии и продукти за импрегниране и огнезащита на дървесина.

Вижте свободните позиции на Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Za - Za

Утвърдена на българския пазар марка магазини за бельо. Предлага широка гама продукти, които могат да задоволят нуждите на всички типове клиенти. Успехът се корени в добре изградена и поддържаща се структура, дългогодишен оперативен опит, добре обучен персонал и уютен и свеж интериор на магазините.

Вижте свободните позиции на Za - Za

ХЕРА 99 ООД

„Mагазини Немски Център” е бързо развиваща се българска верига магазини. С течение на времето веригата се разраства постепенно и вече разполага с над 20 магазина в София, Бургас, Варна, Добрич, Пловдив, Русе и Велико Търново. Мисията на компанията е да пренесе немския пазар близо до българския клиент, подходящ за българският стандарт.

Вижте свободните позиции на ХЕРА 99 ООДЛовци на бисери
Бойко Борисов
Това коментира премиерът Бойко Борисов по време на посещение в Девня.
Всичко в завода „Полимери“ е разграбено и унищожено, а пък собствениците имат „Мерцедеси-Майбах“ и ни дават оценка."

Още бисери