ТОП работодатели на седмицата

Публикувана: 11 Август, 2017 13:51
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3748
ТОП работодатели на седмицата
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ

Компании в областта на търговията са сред основните работодатели, които търсят служители в началото на август. Повечето от тях са представители на чуждестранни компании. Обучението и възможностите за развитие са двете предимства, които ще получат одобрените кандидати.


СиТийм ЕООД

Компанията е създадена по един от най-успешните бизнес модели в областта на управления и развитие на човешките ресурси в България. Съчетава едни от най-добрите международни практики, спецификите на местния пазар и познаване на цялостния процес при управлението на човешкия капитал.

Вижте свободните позиции на СиТийм ЕООД

Триумф Интернационал (София) ЕООД

Компанията датира от 1886 г., когато Johann Gottfried Spiesshofer и Michael Braun основават водещата луксозна марка за бельо. С едва 6 шевни машини и 6 служители, двамата визионери стартират компанията с името Spiesshofer & Braun.

Вижте свободните позиции на Триумф Интернационал (София) ЕООД

Самап ЕООД

Компанията работи активно в областта на глобалните разплащания. Целта на й е да улесни електронните разплащания, които се реализират чрез смартфони и лаптопи чрез дебитни и кредитни карти. Дейността на „Самап” започва през 2012 г. и към момента работи в 26 държави, включително Великобритания, Германия и Бразилия. Екипът й наброява над 400 служители.

Вижте свободните позиции на Самап ЕООД

Семисул БГ ЕООД

Посредническата агенция по наемане на работа за други държави с изцяло безплатна услуга към кандидатите прилага персонален професионален подход към кандидатите за обявените свободни позиции на база тяхната квалификация и професионален опит. Предлага информация и консултиране на кандидатите относно офертите на фирмите работодатели, местоработата, условията на труд, възнаграждение, настаняване, обичаи и култура, трудово законодателство на приемащата държава. Коректно, открито и професионално отношение към всички.

Вижте свободните позиции на Семисул БГ ЕООД

Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Компанията е основана през 2003 г. Специализирана е в технологии за повърхностна обработка на дървесина, както и в консерванти и технологии за импрегниране на дървесина чрез високо налягане. Представител е за България на Lonza Wood Protection, Великобритания - световен лидер с повече от 80 години опит в разработването на технологии и продукти за импрегниране и огнезащита на дървесина.

Вижте свободните позиции на Ювикс Импрегнейшън ЕООД

Za - Za

Утвърдена на българския пазар марка магазини за бельо. Предлага широка гама продукти, които могат да задоволят нуждите на всички типове клиенти. Успехът се корени в добре изградена и поддържаща се структура, дългогодишен оперативен опит, добре обучен персонал и уютен и свеж интериор на магазините.

Вижте свободните позиции на Za - Za

ХЕРА 99 ООД

„Mагазини Немски Център” е бързо развиваща се българска верига магазини. С течение на времето веригата се разраства постепенно и вече разполага с над 20 магазина в София, Бургас, Варна, Добрич, Пловдив, Русе и Велико Търново. Мисията на компанията е да пренесе немския пазар близо до българския клиент, подходящ за българският стандарт.

Вижте свободните позиции на ХЕРА 99 ООДЛовци на бисери