Last news in Fakti

8 Септември, 2017 08:57 4 301

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
ТОП работодатели на седмицата - 1
Снимка: Shutterstock

В почти всички сфери на дейност се търсят специалисти в началото на септември – от медицински сестри и анестезиологични сестри до счетоводители и технически ръководители на строителни обекти. В областта на спедиторската дейност и туристическия бранш.

Имобил ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Строителната компания е на българския пазар от 2002 г. За изграждането на своите обекти използва модерни технологии и строителни материали. Предлага отличи условия на труд, дългосрочна работа и коректно отношение. Търси технически ръководител и технически асистент

Вижте свободните позиции на Имобил ЕООД

Омикс ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага иновативни решения в областта на продажбите, както и работи за подобряване устойчивостта и ефективността на търговските екипи на фирмите. Предлага редица инструменти с точни инструменти за проследяване на продажбите, както и услуги, които водят до подобряване възвръщаемостта на направените инвестиции. Компанията предлага на своите служители приятна работна среда и способност за бързо управление на екип, заплата, равна на средната за сектора, която да започне с възможности за бонуси според целите, които трябва да бъдат постигнати.

Вижте свободните позиции на Омикс ЕООД

Ди енд Ел Мениджмънт ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е специализирана в консултирането на хотелиерството и ресторантьорството. Провежда индивидуални обучения на място за оперативния персонал. Изготвяне на Action plan и SOP`s с цел подобряване на ежедневните процеси на работа. Внедряване на оперативни стандарти според нуждите и необходимостта с цел оптимизиране на разходите. Обучения на годишна, месечна или седмична база в зависимост от нуждите на хотела. Асистиране при подбор на персонала. Работа с оперативните отдели в хотела. Прилагане на системата Таен Гост с цел получаване оценка на актуалното състояние и удовлетвореност на гостите.

Вижте свободните позиции на Ди енд Ел Мениджмънт ООД

SDI Travel

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от семейството на SDI Застрахователен брокер. Нашата мисия е да бъдем близо до своите клиенти като им предоставяме възможността да избират своята почивка или екскурзия сред офертите на водещите туроператори в България.

Вижте свободните позиции на SDI Travel

МБАЛ Бургасмед ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Болницата е част от верига лечебни заведения, функциониращи на територията на страната. Лечебното заведение е оборудвано с най-ново поколение медицинска апаратура на водещи производители, а в отделенията му практикуват водещи специалисти и професионално избрани специализирани екипи, които гарантират високо качество и компетентност на медицинското обслужване. Структурните звена в болницата са във функционална връзка, което не позволява смесването на пациентопотока.

Вижте свободните позиции на МБАЛ Бургасмед ЕООД

Пиедо ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Верига магазини за ортопедични обувки и стелки, детски и юношески обувки. Компанията предлага удобни и здравословни обувки за деца, тийнейджъри и възрастни. Предлага удобни и елегантни решения на активните хора от всяка възраст, които търсят качество и удобство в ежедневието. Работи с най-модерната в света апаратура за компютърна диагностика на стъпалото iStep. Предлага продуктите на водещи компании от САЩ /Aetrex, Apex/ и Европа /Froddo, DB shoes/.

Вижте свободните позиции на Пиедо ЕООД

Пе Пе Те При Пур Тоа България ЕООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията е част от румънската фирма PPT PRETURI PENTRU TINE основана през 2006 г. Притежава над 171 магазина за дрехи и обувки в Румъния, Молдова и България. През последните две години компанията отвори 10 магазина в България в градовете Пловдив, Враца, Добрич, Силистра, Горна Оряховица, Плевен, Ямбол, Казанлък, Свищов, Гоце Делчев, а от скоро и в София. Основния предмет на дейност е търговия с текстилни изделия и обувки, както и широка гама от стоки за бита, битова химия, козметика и други.

Вижте свободните позиции на Пе Пе Те При Пур Тоа България ЕООД

МВ Логистика ООД

ТОП работодатели на седмицата

Компанията предлага надеждни и качествени решения в спедицията и логистиката. Складово-логистичната база на компанията се намира в бизнес комплекс Trade Center Europe в района на гара Искър и летище София. От 20.01.2009г. е партньор с EMONS Spedition. Тогава концернът придоби 20% от дружествените дялове. По този начин затвърждава партньорството ни с един от надеждните и гарантиращи добро качество на работа европейски спедиторски концерни.

Вижте свободните позиции на МВ Логистика ООД



Свързани новини